Dečko - vdihni, izdihni.
Vidiš, saj je bolje.
(meni je lahko pametovati, ko sem se danes že stresla nad lost1om, mtljem in crashandburntom
).
Drugače pa, seveda vsi nimajo, nekateri pa imajo. Kloshar je pač na PF in tista klientela študentov ni pretirano revna. Tudi po drugih faksih je kup takih, ki vozijo boljši avto kot profesorji. Meni je za to vseeno (imam pa sodelavca, ki ima to smolo, da ima pisarno točno s pogledom na parking in je čisto pikast, ko se kdo pripelje z novim ultra avtom - jaz pa upam, da se potolaži vsaj s pogledom na moj star civic
). Taki študenti nimajo pojma o resničnem življenju - nekateri bodo imeli srečo in jim resničnega življenja nikoli ne bo treba odkrivati, drugi pa bodo z ritjo pristali na trdih tleh.
Tako pač je. Nima smisla. Jaz sem si tudi sama morala zaslužiti svoje stvari in ne bi za nič na svetu menjala tega. Res sicer ne počitnikujem na Antarktiki, ampak tudi kje drugje je čisto OK in me zato ne moti.
Pa lahko noč.
PS: Nisem še naštudirala tistega operativnega leasinga - predvsem trik prodaja fizični osebi, ki avto takoj proda.
Mogoče bom jutri. Ne vem.
Edit - da odgovorim na izhodiščno vprašanje. Sicer nimam 100k evrov na lagerju (no, natančne inventure res nisem delala, ampak nekak se mi zdi, da nimam), ampak moja odločitev je samo v dveh smereh - če sem solo, varen avto, malo večji, ne pa nek prostorec. Če družina, spet varen avto, ampak prostorec. Ne neko razbacavanje keša, pač povprečen srednji razred. Kaj bi to bilo, pa ne vem, ker res nimam pregleda nad trgom vozil - čist happy sem z mojim starim civicom, ker je pač vozen (drugače je prekleta kišta res nevaren avto in to zelo zamerim).