Jst sem v SŠ dobivala kadrovsko štipendijo. Po maturi, so me povabili na razgovor in mi ponudili pripravništvo. Zavrnila sem ga, ker sem šla dalje študirati. Pol sem samo podpisala, da se vsemu odpovedujem in smo šli narazen. Nobenih problemov.
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
nekak dvomim da bi se podjetje kar tako odpovedalo denarju ki si ga cuzala
Citat:
Citat:
Uporabnik medak pravi:
če si zlat maturant mislim da dobiš takoj, drugače pa te nekdo predlaga in pol greš še na en test, ki pa je kar težek.
ne zlat maturant nisem bil, ker sem imel 1 ali 2 točki manj od kolikor je bilo možnih. no pa sej, itak vem da mi ni usojeno met kakršne koli štipendije. sam firbec
Citat:
Uporabnik Torque pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik medak pravi:
če si zlat maturant mislim da dobiš takoj, drugače pa te nekdo predlaga in pol greš še na en test, ki pa je kar težek.
ne zlat maturant nisem bil, ker sem imel 1 ali 2 točki manj od kolikor je bilo možnih. no pa sej, itak vem da mi ni usojeno met kakršne koli štipendije. sam firbec
A niso zlati maturanti tudi do par točk manj od vseh možnih? 34 je možnih, zlati maturant si do pomoje 30 točk.
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Citat:
Logika sicer pravi tako, ampak dejansko nekatera se
Citat:
Uporabnik Torque pravi:
A niso zlati maturanti tudi do par točk manj od vseh možnih? 34 je možnih, zlati maturant si do pomoje 30 točk.
Citat:
Uporabnik mateja001 pravi:
ah kmetje eden hodi delat drugi pa doma šalato flanca - od kere pol dobi 3x plačo moža
otroka pa oba štipendije pa še od njiv 50%
Citat:
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Citat:
Tako je bilo in nič drugače. Jim že tisti moment nisem bila pravi kader za zaposlitev. Pripravništvo so mi ponudili, ker so bili pač po pogodbi obvezani.