Koliko jih bo pa letelo....

membrain

Majstr
4. jun 2014
2.863
283
83
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik pablohasan pravi:
apolo, pomojem ne ti ne jaz ne poznava konkretnega dokaznega postopka oz. konkretnega zbiranja obvestil. Zato pomojem malo težje sodiva.

Sam se se obregnil le ob to, da dejstvo, da nekdo od vpletenih v debato nekaj pove, ne gre ravno primerjati s tem, če država protizakonito posega v zasebno s prikritimi ukrepi, zaradi katerih padajo razni razvpiti primeri. privatno pismo lahko eden izmed vpletenih v komunikacijo vedno pokaze naokoli, država pa brez izpolnjevanja določenih zakonskih pogojev in brez predpisanega postopka ne sme posegati v ustavno zagotovljeno pravico do zasebnosti komunikacije. In če nekdo od vpletenih razkrije komunikacijo --> ta ni več zasebna
No...zal ga jaz poznam. Vsaj vsebino odpovedi in nacin zbiranja obvestil. Ga raje ne bi, pa ga. Zadevo temeljijo na "fotografijah pogovora ki jih je na internetu objavila anonimna oseba z vzdevkom "jezni policist". Nato pa utemeljujejo zadevo "V intervjuju pri novinarju Urošu Slaku ni zanikal obstoj dogovarjanja".
Torej če prav razumem, bodo policisti namenoma? slabo pobrali dokaze, zato da bodo kolegi na koncu oproščeni.
In bo nakoncu obveljalo, da se pač bolje ni dalo zbrat dokazov, kot neke slikce ekranov. Ali policija ni zmožna sama prekontrolirat, kaj so pisali na FB, ali ni zmožna preverit klice, ni zmožna privit osumljene, da bodo priznali..... Če tako, potem qrc pa taka policija.

Je pa vsem nam je jasno, kaj se je v resnici zgodilo. Neverjamem da so pogovori ponarejeni. Če so policisti pošteni bodo priznali, kaj so počeli, če pa ne bodo priznali pa niso pošteni, in nepošteni tudi nimajo kaj delat v policiji.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
no apolo sej se strinjava. če si opazil sem že mnogo višje rekel, da tudi mene skrbi utemeljenost teh odpovedi.

pa enkrat sem vprašal že pomojem, katero KD pa očitajo policistom?

Mogoče k.d. nevestno delo v službi. Ugibam.

22. jul 2007
13.589
1.770
113
124
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
no apolo sej se strinjava. če si opazil sem že mnogo višje rekel, da tudi mene skrbi utemeljenost teh odpovedi.

To je kvečjemu za disciplinsko

membrain

Majstr
4. jun 2014
2.863
283
83
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:

Najbrž kakšno tako KD, ki se ga niso pregresili, da bo zadeva lazje padla, ali pa vsaj zastarala, pa nepravilno pobrani dokazi.... Na koncu bo pa odškodnina. Pa bosta obe strani zadovoljni.

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.135
5.078
113
Nuku`Alofa
Kje pa je obtožba proti Nedotakljivemu zaradi zlorabe položaja? Kot smo že ugotovili, haloški pepi nima nobene možnosti, da bi dosegel kazen proti policistom

I

Izbrisan uporabnik #488

Jaz mislim, da tule pri miličnikih, ki so se načrtno spustili v Vlado, mora biti ničelna toleranca.

To so varuhu reda in tu je za moje pojme takšen kiks "avtomatsko" "knjižica".

Kaj točno pa je zapisano kot utemeljitev pa ne vem.

Za mene so tile miličniki pravi kekci, bi tipu vsaj tak nastavli, da bi resno napihal, ne pa za en pirček
smile-1.gif

totalno amatersko poleg lokacije in drugih okoliščin, da se minister že s prve posumil, da nekaj ne štima.

----------

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.438
4.312
113
Pravijo, da smo mlada demokracija in upam, da se nam čez kakih 50 let spet vrne "zdrava kmečka pamet" pa morala in ostalo kar spada zraven.
V bistvu mi je vseeno kako se zberejo dokazi in ali so direktni ali ne (govorim na splošno), če so te ujeli s prsti v marmeladi in če upoštevaš moj prvi stavek, se posuješ s pepelom in ponikneš - odstopiš, greš drugam v službo,...

22. jul 2007
13.589
1.770
113
124
Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
Pravijo, da smo mlada demokracija in upam, da se nam čez kakih 50 let spet vrne "zdrava kmečka pamet" pa morala in ostalo kar spada zraven.
V bistvu mi je vseeno kako se zberejo dokazi in ali so direktni ali ne (govorim na splošno), če so te ujeli s prsti v marmeladi in če upoštevaš moj prvi stavek, se posuješ s pepelom in ponikneš - odstopiš, greš drugam v službo,...
ne-ne-1.gif
pri nas se samo opravičiš pa je vse v redu, a ne g .Mramor, kaj je že to morala

Za boljše razumevanje klikni na sliko
wink-1.gif

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.135
5.078
113
Nuku`Alofa
Citat:
Kdo je nedotakljivi?

Minister, ki je jokal po televiziji, ker je moral pihati. Čista zloraba položaja ministra - če ne verjameš, poskusi sam kot enakopraven državljan doseči odpust iz službe sedem policajev. On je očitno prepričan, da je nedotakljiv in ga ne bi smeli ustaviti, kaj šele pod nos pomoliti frulico. Zraven v isti kontekst pa gre še bramor in pa bivša direktorica CSD Trbovlje.

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.455
9.750
113
EU
Kako je s tistim tabornikom, ki je na vrhu Triglava postavil šotor in dal na FejstBuk. Inšpektor ga je kaznoval na podlagi slike FejstBukove
grims-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.329
7.372
113
Citat:

Unima dvema ki sta ustavila ocitajo zlorabo polozaja, unim sindikalistom pa napeljevanje k temu KD.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.329
7.372
113
Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
To je pa s splosno kulturo povezano. In egom Petrovica. Lej on sekundo ni razmisljal o odstopu - ja to je zalostno se strinjam.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.151
6.963
113
pri taščici
To so pac ljudje s precej debelo kožo in brez vesti (odgovornosti). Razen ko se o plači pogovarjajo, takrat pa imaji nacionalno odgovornost.