Koliko časa, da pozabite na njo / njega?

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
Kaj ma starost tle? 21 drgac...
Sam ne bo slo skoz...so mi odprl oci (hvala Spirit )...besede v smislu kdor nekoga udari, je moten. Ce pa udari zensko je pa totalno moten, povejo velik, ane

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
pocasi se spoznavajta, po toliko casa sta se oba spremenila. pocasi. ce te bo res hotel, si bo vzel cas, ce se bo hotel igrat ne....

ej to so nevarne igrce za katere moraš bit zelo močna oseba, da ti ne zleze zalublenost spet pod kožo. Ker če ti tip/ženska zleze spet pod kožo (kar se lahko zgodi zelo hitro še preden se zaveš), je že prepozno in pol sam trpiš. Za moje pojme je brezveze se spuščat v tak danger zone. Sej je punca luštna, ma dost drugih tipov na svetu na voljo s katerimi se lahko spoznava in sreča celo kakšnega normalnega.
Ne pa da hodiš nazaj kjer si že bil. Noben se ne spremeni tako zelo in poboljša. Razen če doživi razsvetljenje, se mu zasuka v glavi in postane član Hare Krišne.

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
a to kao name leti?
confused-1.gif

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
hysterical-1.gif

Drugače pa:

Ok, zakaj bi 2 stradala zato, ker se ena dečva ne more odločit???
Probaj, pa boš videla. Sicer bo verjetno slej ko prej enako, a nekaj časa boš pa le srečna in on potešen, potem pa itak prideš na alter, pa poveš, kaj se ti je zgodilo, takrat pa stopita v akcijo dizzy in spirit in te potolažita. Skupaj potočite par solzic, pa bo. Nazadnje pa vskoči še ynos z litrom vodke, pa si rešena
grin1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Citat:
Uporabnik pikica pravi:
Sam ne bo slo skoz...so mi odprl oci (hvala Spirit )...besede v smislu kdor nekoga udari, je moten. Ce pa udari zensko je pa totalno moten, povejo velik, ane

Ampak čeprav si "padla po stopnicah" še te mika
bonk.gif

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
1. Res sem padla po stopnicah
2. To ni ta, s katerim sm bla v casu padca
3. Kaj pa ce bi se sam 'dobivala'? Al nej grem raj cimdlje od tipa

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
če je tak, potem raje stran. ni vreden, da se vrana poserje nanj. skratka - če bi to vedel, potem ti ne bi svetoval tega.

vseznalci pa ... samo pogrevat in neki poskušate provocirat - verjetno zato, ker vam malo zmanjka, ko je treba svetovat. nekdo, ki je nekaj dal skozi, lahko svetuje, pač po svojih najboljših močeh, iz lastnih izkušenj in podobno ... to, da si samski, nima blage veze. in ne bi rekel, če bi bil samski odkar sem na tem svetu, samo, sem dal skozi tri dokaj težavne razhode, dve dokaj težavni zvezi in eno zelo lepo. sem se marsikaj naučil in v težkih trenutkih, ko bi ti morala glava najbojl delati, pa ti jo zamegli srce ... ti prav pride nasvet koga ...

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
Citat:
Uporabnik pikica pravi:

po mojih lastnih izkušnjah in izkušnjah kolegov blizu mene, imate ženske nekje tri kritična obdobja, v katerih ni pametno biti z vami. oz. pred katerim ni pametno biti z vami.
smile-1.gif

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Iz dolgcajta sem prebral samo zadnjo stran. Kar lahko napisem je, bolj jo tepes, rajs te ima, eventuelno jo *ebes tako ali drugace pa bo se vedno rinla nazaj. Ce si normalen si pa lahko samo, am, inteligentna [censored]?
smile-1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Zrela, inteligentna ženska, ki ve kaj bi rada sama s sabo in s svojim življenjem, niti tega ne bo nikoli doživela, ker taki ljubavniki sa juga niti ne pridejo skozi filter. Ženska izbira partnerja in če je tepena, pa še kar rine nazaj k njemu ima verjetno na podstrešju vsaj toliko za popucat kot tisti ki jo je tepel....... če še ne kje več
bonk.gif

Ampak ok, pika pravi da to ni tisti ki jo je pretipal bolj na grobo...

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Sej vseen, pretepal ali ne. Eno "neposesano podstršje" mi tle puca prostore. Enostavno ne mores biti zadost pameten, da bi jih stekal. Tistih zrelih je pa hudimana malo.

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Citat:
Uporabnik pikica pravi:
pika ne gre nazaj
cheer.gif

Super.
Jaz sem se 1x vrno in me je izucilo. Tisti cas bi raje posvetil sebi, kot pa da sem ga porabil za prilagajanje in upanje da se je spremenila. maska je hitro padla in potem je šlo še samo navzdol.