Koliko časa, da pozabite na njo / njega?

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.460
2.452
113
Ja, lepo na božični sex in domov!
wink-1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.460
2.452
113
Saj bo stari! Fajn se bo z drugim posexala in prišla ponižno nazaj! Držim pesti za vaju!
evil.gif

Saj ne, tega definitivno ne bo storila!
ne-ne-1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.460
2.452
113
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
In prav je tako. Nažgi vse njene kolegice.

Jaaa to najbolj boli, ko sem jaz šel z bivšo narazn sva prekinila v "mirnem duhu" vse doker ni zvedla da sem bil s kolegico, potem pa se je začela prava vojna
evil.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.666
221
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
ksz

tudi sam sem prvič po ene ... 5-ih letih prvič samski decembra. pa mi je prav žurka. I can do whatever I want, however I want, ni mi treba nikomur nič odgovarjat ... dejansko mi je luštno.
smile-1.gif

pa še to je res, da so bejbe precej dobro razpoložene decembra ... woohoo!!
evil.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.460
2.452
113
Kaj ti naj rečem, do praznikov si hitro dobit drugo ali pa si dobit kero samo za čez praznike saj bo za praznike za tabo prišlo seveda če neboš nonstop v akciji
smile-1.gif
5 let vseeno ni malo, se nekak navadiš na določene zadeve...

D_K

Guru
24. sep 2007
3.066
844
113
Jo mogoče poznaš, tvoja kolegica ?
smile-1.gif

Meni drugače po dobrem mescu niti njamanj ne gre po glavi, da bi nažigal kero drugo.... :/
Drugače sem pa že boljše
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.460
2.452
113
Citat:
Uporabnik D_K pravi:

Meni drugače po dobrem mescu niti njamanj ne gre po glavi, da bi nažigal kero drugo.... :/

Ojoj kaj pa se je tebi zgodilo? A misliš da je edina na svetu?
confused-1.gif

D_K

Guru
24. sep 2007
3.066
844
113
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Citat:
Uporabnik D_K pravi:

Ojoj kaj pa se je tebi zgodilo? A misliš da je edina na svetu?
confused-1.gif

Pa niti ne. Krivo je prvič to, da mam slabe izkušnje. Sem tak, da se res mogoče zavzemam za druge in nočem dobene prizadet.
Enkrat sem po daljši zvezi spoznal eno, ki je mela fanta. Že na začetku sem ji povedal, da ne iščem punce in da je to samo tak. (nisem silo v njo) Njej je ugajalo en čas, potem pa je pustila fanta in pričakovala, da bom z njo.
Durga izkušnja, spet takoj, ko sem končal zvezo, sem spoznal eno, enkrat prespal tam, drug dan je že misla da sma par. Spet sem se glupo počuto, ker sem mogo razlagat da pač to ni to.

Kot drugo pa je to, da se zadne čase nisem nič družo z pripadnicami nežnejšega spola
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
Jo mogoče poznaš, tvoja kolegica ?
smile-1.gif

Drugače sem pa že boljše
wink-1.gif

ne, ne poznam, niti ni moja kolegica
smile-1.gif