Citat:
Uporabnik prijam pravi:
hmmm
ko še ni bilo vinjet sem se po avtocesti peljal parkrat mogoče na morje...torej 20-30€ letno + uporaba obvoznice, ki je bila brezplačna.
Sedaj je vinjeta bila 55€ sem nekako sprejel....sem računal 20-30€ + na avtocesto zavijem zdaj še kdaj več kot prej nebi....nekako se pokrije.
95€ bi bila za mojo uporabo že malo draga oz. če obvoznica nebi spadala pod območje uporabe vinjet je verjetno ne bi kupil...tako se bom moral pomojem sprijazniti z zneskom.
jebat ga.....subvencioniram nekatere npr. kakšnim privatnikom po možnosti dostavljalcem/monterjem ipd. ki so bili vsakodnevno na avtocesti se ob znesku vinjete 95€ prikaže samo nasmešek na obraz.....verjetno bi bilo enako če bi bila vinjeta 200€, ali celo 300€....ker bi prihranili na celi črti.
Meni se pa po 55€ ne izplača in jo tud nisem kupil. Tistih nekajkrat, kot sem se prej peljal po avtocesti pa zdej naredim po lokalnih.Citat:
Uporabnik Infernus pravi:
ksz...
Meni se letna vinjeta splača tudi če bi bila cena nad 300eur... :]
Tega ne boš doživel......Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Vinjete bi morale bit za tiste fizične osebe, ki imajo več avtov, prenosljive iz enega avta v drugega. Saj se ne moreš peljat v dveh, treh ali več avtih hkrtai.
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
Privoščiš si lahko dva avtomobila (enega za na šiht, drugega za "v lajf") in potem nimaš 100 EUR za vinjeto?