Kolesarstvo 24

kajn

Guru
5. okt 2007
2.829
1.676
113
Iskajoč brata
Upam da bo hitro okreval... nobenemu ne želimo padcev in poškodb
Bo pa sigurno malo slabše pripravljenosti v začetku sezone. Sem bral, da ima cilj Milano- San Remo, kar je pa že marca

mistique

Guru
16. jun 2009
13.943
1.748
113
Emona / Carnium
Bolj si fit, hitreje okrevaš, določene stvari pa vseeno moraš odležat, tudi če si Mirko CroCop Filipović, ki je borbo nadaljeval s počenim/zlomljenim rebrom...ravno tako v pajkicah :evil:

Kakšne točno so poškodbe? Zlom, zvin, udarec, natrganina,...?

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.075
10.855
113
kod Džej-Zija
The comeback starts now. After a scary accident on training yesterday, I underwent surgery last night and everything went well. With a fracture to my rib, shoulder blade, hand, contusions to my lungs and a dislocation of my right clavicle which has caused all surrounding ligaments to be torn, it's going to be a long journey but I’m fully focused on my recovery and I’m determined to come back stronger, step by step. I’m very grateful for all the help and support I received the last 24 hours. From the emergency services, the neighbours that helped me in the first moment, the medical teams in Anderlecht and Herentals and our team doctor Phil Jansen. Also a special mention for my wife, my family for standing by me in these difficult moments and to everyone for their supportive messages. I also want to express my support to the woman who was involved in the accident. Remco

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.075
10.855
113
kod Džej-Zija
Sploh tisto z izpahnjeno ključnico in vsemi potrganimi vezmi, pa na kolesu v 14 dneh, se mi zdi malo lovska. Morda na sobnem, brez obremenjevanja zgornjega dela telesa. Za cesto pa res ne verjamem, da je mogoče.

• Všeč mi je
Reactions: mistique

kajn

Guru
5. okt 2007
2.829
1.676
113
Iskajoč brata
  • Všeč mi je
Reactions: mosseero

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.953
11.076
113
1733827850902.png

kajn

Guru
5. okt 2007
2.829
1.676
113
Iskajoč brata
Evo plani za leto 25 se kažejo...
Primož letos cilja na Giro, Tour bo kot bonus... zelo zanimivo... Ali to pomeni zaključek upanja na Tour? Ali bo pa to boljše, ker bo bolj sproščen.. seveda to pomeni da bo moral Giro prvo zmagati...
Pogi bo pa že spet šel na spomladanske klasike, z glavnim ciljem v San remu, potem pa seveda tudi Tour in svetovno...

Kaj pa Remco in Vingegard? Za Vingagarda vemo, da bo zopet šical na Tour, Remco pa bomo videli.. Tour zihr, mogoče Giro...
Mam občutek, da bo Rogla edini od big 4 na Giru...

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.553
4.706
113
Za Rogliča je jasno, da na Tour kot prvo opcijo ne more več štartat sezone. Če sta tam Tadej in Jonas v 100% formi, pač ne bo šlo. In Tadej in Jonas bosta oba ciljala Tour kot prvo izbiro. Jonas dvomim, da bo šel na Giro, ker bo hotel letos streti Pogačarja na Touru. Remco bo po moje šel na Giro, ker enako nima šans na Touru, sigurno pa končno želi zmagat še kakšno 3 tedensko dirko.

• Všeč mi je
Reactions: Yogi