Nobenega od treh glavnih favoritov jutri ne bo na štartu, žal. Še najslabše sta jo odnesla Jonas in Jay.Rogla bo jutr fix na kolesu
Pa prepade umaknili, vse ograje zaščitili kot za motoriste, nov asfalt, dež prepovedali... Pač ne gre, to je takšen šport. In to ga tudi dela zanimivega. Če ne bi dirkali na dirkališčih, velodromih in internetu. Jaz vem, da ne bi kaj dosti sledil.Nimam pojma o kolesarstvu, sam a organizatorjem ne pade na pamet, da bi dali pri takih ovinkih kako zaščitno mobilno ograjo oz. lovilec (smuk), ali pa vsaj odstranili velike kamne...ker to prov kliče po katastrofi...
No, seveda, kjer ne gre, ne gre....bi pa lahko nevarne odseke malo zavarovali...Tudi smuk je bil včasih nezaščiten, pa so z razvojem opreme in višjimi hitrostmi, tudi to porihtali...Ne pravim, da jih dajo na poligon, sam matr da une kamne bi lahko umakniliPa prepade umaknili, vse ograje zaščitili kot za motoriste, nov asfalt, dež prepovedali... Pač ne gre, to je takšen šport. In to ga tudi dela zanimivega. Če ne bi dirkali na dirkališčih, velodromih in internetu. Jaz vem, da ne bi kaj dosti sledil.
A to so se vsi favoriti naenkrat potolkli?Jonas rebra in ključnica
Vine pa tri počena vretenca.
Za Remcota še ni podatkov.
Na dirkah ranga kot je tale dirka je zaščitnih elementov in ograj vsaj 10x toliko kot na eni smuk progi. Trasa pa za 50-80 smukaških prog. Zapret traso pa zminirat pireneje, da ne bo več kamna.No, seveda, kjer ne gre, ne gre....bi pa lahko nevarne odseke malo zavarovali...Tudi smuk je bil včasih nezaščiten, pa so z razvojem opreme in višjimi hitrostmi, tudi to porihtali...Ne pravim, da jih dajo na poligon, sam matr da une kamne bi lahko umaknili
Se ne strinjam čist s tabo. Marsikej bi se dalo, če bi UCI energijo iz štumfov in podrtih ročk prenesla na cesto. Vsega ne, marsikaj pa. Sej po TV je fajn, ko pa ob cesti stojiš in svojga mulca gledaš kajo s 50 ma uro leti mim vogla od bajte pa ni tok zlo fajn.Pa prepade umaknili, vse ograje zaščitili kot za motoriste, nov asfalt, dež prepovedali... Pač ne gre, to je takšen šport. In to ga tudi dela zanimivega. Če ne bi dirkali na dirkališčih, velodromih in internetu. Jaz vem, da ne bi kaj dosti sledil.
padli samo neučakaniPrevelika hitrost in korenine pod asfaltom.