Se mi zdi, da Visma najbolj naklada. Nič jim ne verjamem.Plus da so nategovali javnost glede poškodb Jonasa. Muckalice.
Se mi zdi, da Visma najbolj naklada. Nič jim ne verjamem.Plus da so nategovali javnost glede poškodb Jonasa. Muckalice.
Razliko v GC bo pa isto naredu k jaz doma na kavču. Zato pa Vinge vedno vleče naprej na te poizkuse.
Temu ne oporekam. Saj je zanimivo za gledati. Samo bo še dosti možnosti v gorah kjer se lahko naredi resna razlika. Tako vsaj jaz gledam na današnjo etapo.
Po tvojem mnenju morata torej Remco ali Pogi napasti Vingota na najbolj strmem klancu? Ti to resno ali se hecaš zdajle? Pa se ti zavedaš, da je Vingo trenutno najboljši klančar?Temu ne oporekam. Saj je zanimivo za gledati. Samo bo še dosti možnosti v gorah kjer se lahko naredi resna razlika. Tako vsaj jaz gledam na današnjo etapo.
Jaz tudi ne, ampak kar tebe moti, je definicija tega sporta.Nepoznam preveč tega športa. Ampak je moje mnenje da je Jonas en velik pussy. Sam šlepal bi se, in bi rad bil v zaveterju pol metra pred ciljem, pal bi pa skočil...
Pogačar je na tak način dobil točno 0 od skupaj 78 dirk v protouru.Jaz tudi ne, ampak kar tebe moti, je definicija tega sporta.
Če si sposoben rečt katermukoli kolesarju pussy, boljš da spremljaš nogomet, ker tega športa pač ne štekaš. Da rečeš pa to človeku, ki se je spustil na glavo po napol suhi in napol mokri cesti nekaj mesecev po divjem padcu si pa pač ...rajš ne napišem kaj.Nepoznam preveč tega športa. Ampak je moje mnenje da je Jonas en velik pussy. Sam šlepal bi se, in bi rad bil v zaveterju pol metra pred ciljem, pal bi pa skočil...
No Pogi bi gotovo drugače dirkal če danes nebi bil prosti dan.Temu ne oporekam. Saj je zanimivo za gledati. Samo bo še dosti možnosti v gorah kjer se lahko naredi resna razlika. Tako vsaj jaz gledam na današnjo etapo.
Najbolj smešno se mi zdi ko govorijo da so veseli da tako malo zaostajajo (beri Pogi slab si) in kako so lani v dveh etapah dobili 7 minut. Že res ampak lani Pogačar ni imel optimalnih priprav sedaj pa Jonas a on bo pa kar za zadnji teden prišel v super formo?Se mi zdi, da Visma najbolj naklada. Nič jim ne verjamem.