Čisto odvisno od tega, koliko $$$ si pripravljen dat. Jaz se tu škrt, pa mi je Magene OK.Jaz imam pa eno vprašanje.
Kak kolesarski računalnik z opcijo navigacije bi priporočali? Tak, da lahko sam skreiraš mapo in poti, pa te potem po njih vodi? Pa da podpira ant+ senzorje.
Sedaj imam kitajčka cycplus m1, načeloma mi zadostuje, bi pa včasih navigiranje prav prišlo. Analizo vožnje pregledam na Stravi, tako da kateri app uporablja po defoultu mi ni pomembno.
Bryton, Garmin, Wahoo,....?
Nekej opisov sem pregledal na YT, pa bi rad slišal še kako mnenje v praksi.
Aja, cestno kolesarjenje.
Jaz imam Garmina 1040. Urejam pa preko Garmin connect aplikacije na telefonu. Svoje proge še nisem delal, sem pa že uvažal .gpx datoteke (Franja, ipd.). Sem pa videl, da lahko dodajam točke na zemljevidu...Jaz imam pa eno vprašanje.
Kak kolesarski računalnik z opcijo navigacije bi priporočali? Tak, da lahko sam skreiraš mapo in poti, pa te potem po njih vodi? Pa da podpira ant+ senzorje.
Sedaj imam kitajčka cycplus m1, načeloma mi zadostuje, bi pa včasih navigiranje prav prišlo. Analizo vožnje pregledam na Stravi, tako da kateri app uporablja po defoultu mi ni pomembno.
Sam si lastim Garmin edge 530 in sem z njim zadovoljen, drugih nisem imel in ne morem primerjat. Na telefonu lahko v garmin connect aplikaciji skreiraš pot in sinhronziraš in je že na števcu. Sam tud večkrat kaj z app ride with gps, kjer je polno poti, uvozim kakšno in dela kot mora.Jaz imam pa eno vprašanje.