Kolesarstvo 23

virtuoz

Fizikalc
20. jul 2007
874
82
28
Kolesarski šport nevarnejši od F1, pa tam vseskozi nekaj jokajo zaradi varnosti. Kolesarji so res totalno nezaščiteni, tako rekoč nagi.

• Všeč mi je
Reactions: 8888

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.521
1.109
113
Je moglo biti živahno včeraj na Podblici :zmaga:

Ajde, še malo upanja za današnjo etapo, da jo osvoji Tadej... :zmaga::cheer:

krko

Guru
5. sep 2010
2.697
1.397
113
Brez naslova.jpg

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
Pogi naredil to, kar dela že ves čas... Zmagal!
Na žalost je Tour enak kot lanski, pobral je cel kup bonifikacijskih sekund, v šprintih bil vedno pred Jonasom, ampak spet sta bili dve etapi, gorska in kronometer, kjer je zaostal in to je bilo več kot dovolj za Jonasa. Čelado dol Pogiju, Mateju in seveda Jonasu.

• Všeč mi je
Reactions: 8888 in uncle_sam

irwin

Majstr
13. mar 2008
1.397
383
83
Ze napisal JV cilja na 3 velike zmage zaradi menjave sponzorja. Letos dokazali da imajo bolj kompletirano ekipo tako v strokovnem stabu (analize, strategije ipd) kot v kolesarjih napram UAE. Poskodba Tadeja in ostale pripetije v zacetku TDF bili samo dodatni minus point njegove ekipe.
Vse cestitke vsem tekmovalcem letosnjega TDF. Eden bolj " brutalnih" izvedb dirke. Moho krasno povedal bistva blisca in bede kolesarstva!

mr_

Guru
20. sep 2007
9.359
2.738
113
Ze napisal JV cilja na 3 velike zmage zaradi menjave sponzorja. Letos dokazali da imajo bolj kompletirano ekipo tako v strokovnem stabu (analize, strategije ipd) kot v kolesarjih napram UAE. Poskodba Tadeja in ostale pripetije v zacetku TDF bili samo dodatni minus point njegove ekipe.
Vse cestitke vsem tekmovalcem letosnjega TDF. Eden bolj " brutalnih" izvedb dirke. Moho krasno povedal bistva blisca in bede kolesarstva!
Z vrha vodi pot le še dol. :)

dax

Majstr
22. maj 2012
894
1.932
93
- What was the worst part of the tour?
“Every time Marc Soler looked at me behind on the Col de la Loze, with his eyes, he’s scary eyes. That was a terrifying moment”
Confirmed, only thing that scares Pog is Marc Soler

delter333

Guru
21. maj 2010
1.850
1.556
113
Notranjska
Jonasa bo težko strl v pihodnjih letih.
Škoda da ni zdrzal vseh etap, da bi odlocali dueli
Mogoče to niti ni slabo, že po dveh njegovih zmagah so ga imeli za supermana in dvomili o čistosti rezultatov, priznam tudi sam. No sedaj Danec deklasira vse tudi odličnega Pogačarja. Sedaj je na njemu pritisk dopinga. Več turov bo osvojil bolj bo pod drobnogledom. Mene skepsa vedno bolj daje, tudi za UAE, žal. Samo poglejte si na Netflixu serijo o kloniranju v Emiratih. Raznorazne komisije v kolesarstvu nimajo za burek! To je moje mnenje. Pa nima veze ali je prepovedano ali še ne vedo da obstaja, bistvo je da to imajo le eni in so ostali izključeni iz enakovrednega boja.

• Všeč mi je
Reactions: 8888 in jonny77

Rikolus

Fizikalc
19. jul 2007
2.364
87
48
Jonas naznanil da gre letos na Vuelto. Upam da pomagat Roglicu do ponovne zmage, da se mu oddolži za lani, drugače no jeba.

Ocitno Jumbo starta 100% na vse tri zmage.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.715
9.486
113
Mogoče to niti ni slabo, že po dveh njegovih zmagah so ga imeli za supermana in dvomili o čistosti rezultatov, priznam tudi sam. No sedaj Danec deklasira vse tudi odličnega Pogačarja. Sedaj je na njemu pritisk dopinga. Več turov bo osvojil bolj bo pod drobnogledom. Mene skepsa vedno bolj daje, tudi za UAE, žal. Samo poglejte si na Netflixu serijo o kloniranju v Emiratih. Raznorazne komisije v kolesarstvu nimajo za burek! To je moje mnenje. Pa nima veze ali je prepovedano ali še ne vedo da obstaja, bistvo je da to imajo le eni in so ostali izključeni iz enakovrednega boja.
Pa dejva takole. Ekipa A ima stare kozle, ki kolesarja silijo v dieto, ki mu ne odgovarja, višinske priprave na katere se ne odziva kot večina itd.
Ekipa B se zadeve loti znanstveno. Vsak kolesar v ekipi ima individualne priprave prilagojene njegovemu telesu, nutricionista ki predpise vsakemu kolesarju točno določeno prehrano, pred med in po etapi.
Ekipa A se nikoli ne more enakovredno kosat z ekipo B.

• Haha
Reactions: map