Z vrha vodi pot le še dol.Ze napisal JV cilja na 3 velike zmage zaradi menjave sponzorja. Letos dokazali da imajo bolj kompletirano ekipo tako v strokovnem stabu (analize, strategije ipd) kot v kolesarjih napram UAE. Poskodba Tadeja in ostale pripetije v zacetku TDF bili samo dodatni minus point njegove ekipe.
Vse cestitke vsem tekmovalcem letosnjega TDF. Eden bolj " brutalnih" izvedb dirke. Moho krasno povedal bistva blisca in bede kolesarstva!
Mogoče to niti ni slabo, že po dveh njegovih zmagah so ga imeli za supermana in dvomili o čistosti rezultatov, priznam tudi sam. No sedaj Danec deklasira vse tudi odličnega Pogačarja. Sedaj je na njemu pritisk dopinga. Več turov bo osvojil bolj bo pod drobnogledom. Mene skepsa vedno bolj daje, tudi za UAE, žal. Samo poglejte si na Netflixu serijo o kloniranju v Emiratih. Raznorazne komisije v kolesarstvu nimajo za burek! To je moje mnenje. Pa nima veze ali je prepovedano ali še ne vedo da obstaja, bistvo je da to imajo le eni in so ostali izključeni iz enakovrednega boja.Jonasa bo težko strl v pihodnjih letih.
Škoda da ni zdrzal vseh etap, da bi odlocali dueli
Pa dejva takole. Ekipa A ima stare kozle, ki kolesarja silijo v dieto, ki mu ne odgovarja, višinske priprave na katere se ne odziva kot večina itd.Mogoče to niti ni slabo, že po dveh njegovih zmagah so ga imeli za supermana in dvomili o čistosti rezultatov, priznam tudi sam. No sedaj Danec deklasira vse tudi odličnega Pogačarja. Sedaj je na njemu pritisk dopinga. Več turov bo osvojil bolj bo pod drobnogledom. Mene skepsa vedno bolj daje, tudi za UAE, žal. Samo poglejte si na Netflixu serijo o kloniranju v Emiratih. Raznorazne komisije v kolesarstvu nimajo za burek! To je moje mnenje. Pa nima veze ali je prepovedano ali še ne vedo da obstaja, bistvo je da to imajo le eni in so ostali izključeni iz enakovrednega boja.