Kolesarstvo 23

kajn

Guru
5. okt 2007
2.784
1.614
113
Iskajoč brata
Dobro kaže fantje.... Včeraj sva s sinom izpustila dušo za Mohota, tuk sva navijala :) Bravo Moho, bolj ponesreči v beg... izkoristil kar se da...
Upam da se ni preveč iztrošil za jutri in četrtek. Si ne predstavljam kuk so pekle noge na koncu. Bil je čisto navdušen, ker je bil tretji na koncu (še ne ve, da tretje mesto ne šteje prov veliko)

Pogi je pa psihološko in časovno na super mestu.... Jumbo naj dela za rumeno majico, UAE pa naj se špara... Med tednom brez pizdarij, za vikend pa na morje... mislim v Alpe :)

Problem imam, ker na morju nimam pogleda nazaj.... pa ravno v finishu je treba na plažo :( Takle imamo :)

• Všeč mi je
Reactions: Hondi

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.888
6.541
113
Zamik se vedno dela... Čeprav športa jaz nikdar nisem mogla z zamikom gledat, vse ostalo pa obvezno

kajn

Guru
5. okt 2007
2.784
1.614
113
Iskajoč brata
jaz bi pa preveč cajta zabil za kolesarke dirke, če bi jih gledal v živo, popoldan.... tako da zvečer pogledam zadnjih x km...
Je pa tudi minus... celo okolico opozorjaš v naprej, da še nisi gledal in da naj bodo tiho :) pa se oglasih na telefon: " nisem še gledal, kaj bi rad" :)

• Haha
Reactions: Hondi

mistique

Guru
16. jun 2009
13.769
1.581
113
Emona / Carnium
Če si na Hrvaškem v pravem kampu, itak iz lokala slišiš "KDOR NE SKAČE NI SLOVENC!"
Men v Španiji 2010 ni nič pomagalo, ko sem na laptopu spremljal finale svetovnega med Španci in Nizozemci...Nizozemci iz lokala v kampu so bili tako glasni, da se jih je slišalo še preden je slika gola (ali zgrešenega strela) prišla na moj laptop. Network lag...

Schime

Guru
22. nov 2008
1.986
770
113
Pogledaš kasneje recap ali pa zadnji (ali nekaj zadnjih) kilometer(ov) odvisno kir posnetek je na youtube. Vidiš vse kar rabiš, če si v časovni stiski. :)

• Všeč mi je
Reactions: ales85

BojanP

200. registrirani uporabnik
24. jul 2007
3.937
2.639
113
Pogačar vse poje.

F0sUdHEWIAw87OD.jpg

• Všeč mi je
Reactions: aljoman

gr69

Guru
15. dec 2009
11.576
2.627
113
še v SLO - ampak komaj
V naslednjem tednu, no tednu in ta vikend, je bolj kot ne pomembno al bo zmazal kringla. Sicer ne želim nobenemu nič slabega - a Pogiju bi tudi pomagalo, če bi letterbanketi bli malo zažgani (skurjeni). In da bi vafl šel domov, pogledat kako tisto, kar je pred 9 meseci dal v pečico, zgleda.

• Haha
Reactions: aljoman