Kolesarstvo 23

jello

Guru
22. sep 2008
10.166
3.882
113
To je to. Francozi od navdušenja padajo v trans, čeprav že 40 let čakajo na francoskega zmagovalca toura. Pri nas je pač fucbal logika, če tri dirke zapored ne zmagaš te qrc gleda, menjamo trenerja, delamo revolucijo, se skozlamo nad brezveznikom....

In seveda, nujno je treba izbrat med rogličem in pogačarjem, ne moreš biti za oba, če si za enega si proti drugemu. Bruh.

KStoner

Majstr
31. dec 2007
2.131
190
63
Pogi pa včeraj suvereno. Za nadaljevanje dirke je tole idealen scenarij...
škoda mi je samo hindlija, da je tolk spustil. ampak on se zna še vrnit...

• Všeč mi je
Reactions: cappy

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.715
9.487
113
To je to. Francozi od navdušenja padajo v trans, čeprav že 40 let čakajo na francoskega zmagovalca toura. Pri nas je pač fucbal logika, če tri dirke zapored ne zmagaš te qrc gleda, menjamo trenerja, delamo revolucijo, se skozlamo nad brezveznikom....

In seveda, nujno je treba izbrat med rogličem in pogačarjem, ne moreš biti za oba, če si za enega si proti drugemu. Bruh.
Pa ne sam to, da se Italian nauči izgovort Pogačar, Roglič, Mohorič da se na Eurosportu učijo Slovenščino je tok daleč noro, kot bi Slovenija večkrat zmagala na SP v nogometu, al smo pa ta fenomen s kolesarstvom že globoko presegli. Pol se pa najdejo telički, ki pišejo po FBju gremo Jonas....

Na Višarjah je eno tele pijano napadlo mojga mulca, ker si je dovolu bit v klubski bundi na kateri piše Pogi team. Rogličevo kapo na glavi in njegovo zastavo v roki je teliček spregledal, ker mu te stvari niti v sanjah niso jasne.

Hondi

Majstr
18. avg 2007
3.546
433
83
Pa ne sam to, da se Italian nauči izgovort Pogačar, Roglič, Mohorič da se na Eurosportu učijo Slovenščino je tok daleč noro, kot bi Slovenija večkrat zmagala na SP v nogometu, al smo pa ta fenomen s kolesarstvom že globoko presegli. Pol se pa najdejo telički, ki pišejo po FBju gremo Jonas....

Na Višarjah je eno tele pijano napadlo mojga mulca, ker si je dovolu bit v klubski bundi na kateri piše Pogi team. Rogličevo kapo na glavi in njegovo zastavo v roki je teliček spregledal, ker mu te stvari niti v sanjah niso jasne.
a si zrezal teletka?

mistique

Guru
16. jun 2009
13.770
1.583
113
Emona / Carnium
No, na Alterju zmoremo več in to še zdaleč ni naš domet.
Jaz sem totalni kolesarski analfabet (bmx sem recimo vozil vzvratno, tako da sem sedel na krmilu in pedaliral :bonk:), ampak iskreno občudujem taktične, ekipne, tudi človeške, če želite, pa fizične in nadčloveške podvige tega športa. Poleg tega pa je prisotna neka kultura, ki ni zreducirana na raven protokola, ampak je posledica neke tradicije in spoštovanja.

jello

Guru
22. sep 2008
10.166
3.882
113
Se je schnauzvollerscheisszweitakter zjutraj na mehko ali na trdo?

Kot je rekel Počagar, kaj pa če sem mu že pred zajtrkom, moja stvar, nikomur nisem dolžan poročat o tem.

• Všeč mi je
Reactions: Hondi

BojanP

200. registrirani uporabnik
24. jul 2007
3.937
2.639
113
Vprašanje za alter poznavalce. Kakšen smisel je imel danes Pogačarjev šprint v zaključku?