Kolesarstvo 23

Schime

Guru
22. nov 2008
1.986
770
113
Ne ne mislim da lahko skoz šprinta. Mislim pa da bi bilo bolje 200m pred ciljem kot 400m. Tudi cesta je bila bolj primerna (širša).

Schime

Guru
22. nov 2008
1.986
770
113
Saj vemo, da je po vojni najlažje biti general.
Samo glede na razplet je taka moja sodba. V trenutku se pa vsak odloči tako kot misli, da je takrat najbolje.

Trigger

Guru
13. avg 2007
2.474
1.847
113
na temni strani lune
Sam kako je letošnji Tour zanimiv je pa prav neverjetno.

Škoda za napako snemalnih motociklov danes, bi znal Pogačar še kako sekundo vzeti.... Glede zadnjega skoka Vingegaarda pa JBG....malce padla pozornost pa je.... Teh par sekund pa mislim da ne bo "odločilnih" na koncu.

Nas čaka pa še kronometer in par hudih etap kjer lahko doživi zid tako Pogačar kot Vingegaard.

Vsekakor pa vrhunski Tour, kjer samo upam, da ne bodo poškodbe oz kaka huda smola odločile zmagovalca (v eno ali drugo smer, kljub temu da navijam za Pogačarja).

Zwergschnauzer

Fizikalc
12. dec 2022
1.991
-532
48
Valparaiso

Škoda za napako snemalnih motociklov danes, bi znal Pogačar še kako sekundo vzeti.... Glede zadnjega skoka Vingegaarda pa JBG....malce padla pozornost pa je.... Teh par sekund pa mislim da ne bo "odločilnih" na koncu.

Nas čaka pa še kronometer in par hudih etap kjer lahko doživi zid tako Pogačar kot Vingegaard.

Vsekakor pa vrhunski Tour, kjer samo upam, da ne bodo poškodbe oz kaka huda smola odločile zmagovalca (v eno ali drugo smer, kljub temu da navijam za Pogačarja).
Mogoče pa Danec pade, Roglič je veliko padal v tej ekipi.

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.521
1.109
113

Jaz sem že mislil, da bo Jonas pustil Tadeju bonifikacijo, zaradi napake motoristov... :zardelalter:

Trigger

Guru
13. avg 2007
2.474
1.847
113
na temni strani lune
Jaz sem že mislil, da bo Jonas pustil Tadeju bonifikacijo, zaradi napake motoristov... :zardelalter:

Tudi jaz.... Morda ga je pa tudi malce strah.... Koneckoncev letošnji Pogačar je za sedaj superioren na vseh področjih z izjemo 1 etape...

Koliko GC favorita še "skrivata" bo pa v kratkem videt.

Šov je pa neverjeten, s tem da noben kolesar trenutno na Tour-u ni konkurenca prvima dvema...

Upam da srečno prikolesarita do Pariza pa da Pogačar pripelje 3 rumeno v cilj...

Bi bil pa EPIC Tour, če bi še Roglič v polni formi sodeloval.... Pa naj se potem dejansko najboljši 3je udarijo za zmago. Ampak vsega pa tudi ne moremo imeti....

aljoman

Majstr
16. dec 2013
2.675
-1.362
63
Pa še točke za gorski cilj so šle... 15 namesto 20.
A pritožbe ni bilo s strani UAE zaradi motoristov?

Zwergschnauzer

Fizikalc
12. dec 2022
1.991
-532
48
Valparaiso
Tudi jaz.... Morda ga je pa tudi malce strah.... Koneckoncev letošnji Pogačar je za sedaj superioren na vseh področjih z izjemo 1 etape...

Koliko GC favorita še "skrivata" bo pa v kratkem videt.

Šov je pa neverjeten, s tem da noben kolesar trenutno na Tour-u ni konkurenca prvima dvema...

Upam da srečno prikolesarita do Pariza pa da Pogačar pripelje 3 rumeno v cilj...

Bi bil pa EPIC Tour, če bi še Roglič v polni formi sodeloval.... Pa naj se potem dejansko najboljši 3je udarijo za zmago. Ampak vsega pa tudi ne moremo imeti....
Roglič tu ne more parirat in se udeležuje tekem, kjer obeh ni.