Kolesarstvo 23

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.715
9.486
113
Pa saj veš kakšni smo slovenci. Je 3. mesto premalo za 2. mil. narod.
Ne, Slovenci se skregamo in poserjemo na športnika ki premaga tistega, ki je nam ljubši na dirki vseh dirk in se pol po netu pregovarjamo namest da bi užival. Rogli pa privoščim ta Giro, pa čeprav ni tako močan kot prejšnja leta. Se bom pa na Višarjah drl v vsakem primeru, tud če bo mel do tam 4 minute plusa al pa minusa. Tud Rogličevi ultra feni, tisti, ki so pljuvali in še pljuvajo po Pogiju pa itak mislijo, da bi lohk on skoču na vsak klanec, če bi hotu, v resnici se more pa tukaj poklopit en cel kup stvari. Dost je ena mini krizica v napačnem momentu, pa se ti konkurent odpelje, al se pa ti njemu.

• Všeč mi je
Reactions: Hondi

map

Guru
6. jul 2008
7.848
1.961
113
najrajš na babi
Prestar je. Kaj je naredu je naredu. Začetek konca. Se pa še nekako drži. Vem kalbo bo spet v luft skoču, ampak resnica včasih boli.

map

Guru
6. jul 2008
7.848
1.961
113
najrajš na babi
Zadnjo priliko je mel na touru, ko ga je pogačar na zadnjem kronometru opral kot šmrkavca, od takrat samo še dol. Je sposoben dobrega rezultata, šampion pa že dolgo ni več.

map

Guru
6. jul 2008
7.848
1.961
113
najrajš na babi
Že samo da ga na tour ne dajo nekaj pomeni. Je zraven, ni pa špica, je pa ta Jumbo visma razgašena do boga, z kakim ineosom se ne more primerjat.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.715
9.486
113
No, lan na Touru bi mel Pogi kr dost dela z njim, v v bistvu ne sam da bi, kr je mel kljub poškodbi. In tud Jumbo ga je vrhunsko taktično držal stran od avta.
Tud včeraj je bil Kuss točno tam kjer je mogu bit. Za ostale močne pa veš zakaj jih ni na Giru. Tko da jest Rogle še ne bi kr odpisal, me pa sigurno bolj skrbi kot me je po prvi etapi.

• Všeč mi je
Reactions: mosseero

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.004
10.754
113
kod Džej-Zija
Upam, da je imel samo zadnjič malo slabši dan. Vsekakor ga bomo zdaj bolj na trnih gledali. In počasi dojeli, da dosežki naših fantov niso samoumevni.

kajn

Guru
5. okt 2007
2.782
1.613
113
Iskajoč brata
Napoved za danes:
Pobeg Rogliča na zadnjem kratkem spustu in vzponu, tisth 6km pred ciljem. Zmanjšal bo razliko za 15s do 20s... da dobro načne živce obema za krono v soboto...

• Všeč mi je
Reactions: aljoman

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.521
1.109
113
Kot kaže bomo trepetali do zadnje sekunde Girota... :jok:

Jutri pa... Peklenska. Upam, da mu znese :zmaga:

Geraintu pa je danes pustil, ker je imel RD :evil:

kajn

Guru
5. okt 2007
2.782
1.613
113
Iskajoč brata
Za danes ne napovedujem..... Ali bodo danes napadali, ali se šparali za jutri....
Logično je, da Rogla ne sme šparati za jutri, tako da mora izkoristi priložnost, če se mu bo ponudila...
Sam mislim, da bodo tudi napadi od Geralta, si bi rad zazihral več kot 30sek za jutri....

Drugače pa po mojih idejah: zadnji 3k bodo odločilni....

Bi blo pa super, da se kapetani osamijo za zadnjem klancu, potem pa kakšen 10-15k samostojnega pobega Rogle... To je dream scenarij....

Še za psiho: Super bi bilo, da vsaj malo odšrtne Thomasu, da vidi, da ni nepremagljiv.....

BLABLABLA

Guru
28. sep 2007
2.525
957
113
Ne vem... 44 zadaj in 44 spredaj...to je 1:1

To imam jaz v kombinaciji za 50/34 in11/34...

Primož pa ma spredi Singlco