Kolesarstvo 23

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.715
9.486
113
Če ni noben opazil je prve dva tedna lilo kot iz škafa. Verjetno je tudi to vplivalo na "akcijo" v enem samem nedolžnem ovinku, ko so šli vsi zelo počasi je blo pol Ineosa na tleh.

• Všeč mi je
Reactions: Pepe

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Kar ok na koncu sam nekaj ni ok z njim, kuss je bil do zadnjega km z njim, ce bi bil dober bi sam peljal zadnjih nekaj km

kemb

Majstr
7. okt 2018
802
818
93
Sem pričakoval, da bo Roglic sodeloval pri zadnjem pobegu. Bil je skozi v skupini, varčeval z energijo.... Ne vem, mogoče so samo naši mediji, mogoče tudi JV že videli končno zmago rogliča. Samo da se jim ne pripeti tour, kjer jih je Pogi presenetil, tokrat pa GT. Dirke še ni konec ampak upam, da ima še kaj nogah...

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.521
1.109
113
Uf, danes je veliko povedalo... Še bomo trepetali in ne bomo obupali... Verjamem, da tudi Primož ne bo...

Schime

Guru
22. nov 2008
1.986
770
113
Jah bomo vidli kako bo. Glede na vse je na koncu lepo omejil škodo seveda z izdatno pomočjo Kussa. Sta bila pa tudi GT in Almeida na maksimumu drugače bi še kaj dodala. Pa grimase in izgled na kolesu proti koncu ni kazalo, da bi lahko še kaj dodala. Upam, da je slab dan po dnevu počitka kar lahko pride. Četrtek bi mogoče bolje odgovarjal, ko je krajši klanec pred samim finišem. Je pa vse odvisno ali je res bil samo slab dan ali mogoče kaj še od poškodbe ali pa samo ni forme take kot pri obeh tekmecih. Kakorkoli kmalu bo vse dokončno jasno.

• Všeč mi je
Reactions: aljoman

krava

Majstr
5. sep 2007
3.666
340
83
www.kacnje.eu
Primož je preko dneva opazno varčeval z energijo. Slab dan, padec forme, karkoli že, boril se je v svojem slogu. Kuss mu je res veliko pomagal, da ostaja v igri. Almeida je potrdil, da je odličen kolesar. Thomas pa se meni vedno zdi vrhunski. Ne zmore (več?) sicer silovitih pospeševanj in v takih primerih vedno odpade, ampak tudi takrat melje in melje in nato ne zaostaja preveč.
Ni še konec, vsekakor postaja vse bolj zanimivo. Sploh, ker je sedaj vse bolj v igri tudi UAE.

• Všeč mi je

kajn

Guru
5. okt 2007
2.782
1.613
113
Iskajoč brata
uff.... to je bilo nepričakovano..... Hvala za Kuss-a, je rešil dan in trenutno še GT Seveda je možnost da se obrne, sam se bojim da je to to...
Dajmo Primož, pokaži mi narobe :cheer:

• Všeč mi je

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.478
5.016
113
Kot ste zapisali, Primož je s pomočjo Kuss-a uspel ostati v igri.
Za superiornost športnika v nekem trenutku je potrebno dvoje: izredna lastna forma in slabosti pri drugih. S strani Primoža se v tem trenutku to ni poklopilo. Ali pa se še ni poklopilo. Se je pa uresničilo pri kom drugem, kar tudi ne more biti narobe, če smo pošteni.
Vse dobro mu želim, lahko smo zadovoljni ne glede na končni razplet.

• Všeč mi je
Reactions: aljoman in kalbo

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.512
10.732
113
pri vseh vrhunskih športih (svetovnega ranga) šteje samo 1. mesto. tako pač to je, in če enkrat to okusiš, je potem 2. 3. mesto neuspeh. Ne gre tolk za gledalce in slovenčke... Sam primož ima zmago za cilj in ne drugo mesto.

jello

Guru
22. sep 2008
10.160
3.883
113
Japajade. "Ljubitelji športa" ne znajo naštet niti zlatih olimpijskih medalj. Ljubitelji športa pa tudi vse bronaste in še kakšno leseno (četrto mesto).

• Všeč mi je
  • Haha
Reactions: Samo Svoj in sajkek