Kolesarstvo 23

aljoman

Majstr
16. dec 2013
2.670
-1.360
63
Prav gotovo je 17 sekund manj kot minuta, ki jo je še včeraj napovedoval Remco.

hgard

Guru
22. jul 2007
4.082
582
113
Me zanima koliko se jih je danes okužilo, ker je imel kup intervjujev in obveznosti

aljoman

Majstr
16. dec 2013
2.670
-1.360
63
Kar škoda, da ne bomo videli, kako bi se razpletal boj med Remcom in Primožem. Bo pa vseeno zelo zanimivo spremljati nadaljni potek. Letošnji Giro je res zelo zahteven. Geraint, Tao, Joao, Primož, vsi zelo skupaj.

Že večkrat se je zgodilo, da nismo videli boja Remco, Primož ali Tadej. Mogoče šele Vuelta?

kajn

Guru
5. okt 2007
2.782
1.613
113
Iskajoč brata
Kaj naj reček, škoda, sreča,....
Rad bi videl spopad med njima, toda po drugi strani ne bo nobeden si zapolnil, da je Roglič zmagal, ker ni bilo Remca... Šteje na koncu samo osvojena majica

• Všeč mi je
Reactions: aljoman

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
In kovid je res postal tako "huda" bolezen, da lahko bolnik zmaga na kronometru. Še malo, pa ga bodo proglasili za doping. :fredi:

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
6.187
2.490
113
Zmagal je za dosti manj kot je napovedoval dan prej. ;)

Meni je to kr'neki. Da se vsak dan testirajo in ko je prvič pozitiven, bolezen še ziher ni razvita, zato načelno ne vpliva na tisti dan. Lahko pa bi po razvoju prišlo do hujših komplikacij, ker telo "se vrti na višjih obratih" vsak dan.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.715
9.486
113
Če sem prav prebral itak nimajo protokola in je testiranje in pošiljanje domov stvar ekip in ne organizatorja.
Škoda, zdej ne bomo nikol izvedeli. Se pa zdi, da se sreča končno obrača na Rogličevo stran, bomo videli. Pa s tem mislim izogibanje padcem in ne Remcotov odstop.

• Všeč mi je
Reactions: gr69

henkl

Majstr
18. nov 2019
474
292
63
V kolesarskem svetu je v nedeljo zvečer kot strela z jasnega udarila novica, da je Remco Evenepoel okužen s koronavirusom in da zapušča Dirko po Italiji, ki je bila njegov osrednji cilj. Belgijski zvezdnik je imel možnost nadaljevati dirkanje na Giru, vendar so se v ekipi zaradi njegovega zdravja odločili za nepričakovan odhod.

Hvastija: Remco se boji resnici pogledati v oči​

Podkast SOS-odmev (107)

"Odstop Remca Evenepoela ne spremeni prav veliko. Takoj po kronometru mi je bilo jasno, da Primožu Rogliču ni več glavni tekmec za končno zmago, ampak sta to Geoghegan Hart in Geraint Thomas," je novico tedna na Giru komentiral Martin Hvastija.

• Všeč mi je
Reactions: aljoman

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.512
10.732
113
stari, na alterju smo že nehali o tem debatirati, ti pa kot strela z jasnega...vzporedni svet, majke mi.