Kolesarstvo 23

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
hej mogoče, mogoče bi bil pa jaz tebi.
kaj ma to veze s tem da nimaš pojma o tem kar govoriš?

aljoman

Majstr
16. dec 2013
2.670
-1.360
63
Pa kaj je s tabo res narobe? Zdaj ko si desničar, se moraš obnašat kot en kup dreka?

Tema je kolesarstvo, in če bi še enkrat prebral kaj sem napisal, bi mogoče dojel, da je bila le pobuda, da se šera mnenja o varnosti kolesarjev na nepotrebnih kaotičnih zaključkih dolgih etap. Ampak ti, takoj najdeš sovražnika v vsaki temi.
In nikjer nisem napisal, da se spoznam na kolesarstvo, kljub temu, da sem ga v otroštvu nekaj čas treniral, ga pa spremljam, ja spremljam, že dolgo pred Rogličem. Btw, tudi sam sem tisto leto dirkal na Jošt, ko je zmagal in postavil rekord vzpona (ki ga je nekaj dni nazaj popravil Italijanski kolesar).

Tako, jst sem s tabo zaključil, če se ne misliš bolj kulturno pogovarjat. O&o

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
nisi ti ravno nekaj o ignoru pisal? daj probaj drugače pa ne jamraj če se ti pove kar je res. v končni fazi sem te le povprašal kaj naredit v takih primerih v upanju da boš spregledal kakšen kretenizem si napisal kak dan nazaj.

kako si fejst ker znaš kolo peljat pa pojdi med le.ftarde tam bodo navdušeni da taki kot si ti znajo celo kolo peljat. zdaj če že druge označuješ kot "desničarje" in "kup dreka" potem upam da te vsaj to ne bo motilo.
politiko in/ali politično usmerjenost si ti noter privlekel, ne jaz. da ne bo potem da je s kom kaj narobe.

tako da daj svoj nasvet upoštevaj ko smo pri tem da se "desničarji morajo obnašat kot kup dreka" - mirno stisni ignore.

mr_

Guru
20. sep 2007
9.359
2.738
113
Jutri tudi deževno v Napoliju. Costa Amalfitana je čudovita, jutri verjetno redek dan, da ne bo fejst prometna. Pa upam, da so ulice Napolija kjer bo giro kaj počistili.

kajn

Guru
5. okt 2007
2.782
1.613
113
Iskajoč brata
Uf, smotana etapa, dež, cel čas na dol speljana etapa in seveda padci.
Upam da jo je Primož minimalno odnesel....
Remco dobr oplaknil tadrugič.... Sem gledal počasni posnetek - je gledal v levo, zavijal rahlo v desno in ni videl, da ga nekdo prehiteva iz desne. Malo je tudi sam kriv za padec....

Za naprej: Če smo malo pasji.... Če Remco malo slabo spi, je razbolel, itd... bo v petek super priložnost, da Rogla poskuša nadoknaditi sekunde do njega...
seveda bo danes še en deževen dan... torej, naj ostanejo vsi na kolesu :)

• Všeč mi je
Reactions: aljoman in gr69

aljoman

Majstr
16. dec 2013
2.670
-1.360
63
Bernal je včeraj grdo padel na prvi etapi dirke po Madžarski. Danes nadaljuje z dirko. Kakšen borec je ta fant.

• Všeč mi je
Reactions: Yogi

aljoman

Majstr
16. dec 2013
2.670
-1.360
63
Zanimiv podcast s Sjukom.

kajn

Guru
5. okt 2007
2.782
1.613
113
Iskajoč brata
Poslušal včeraj, ko sem stal v koloni, v prelepi LJ.... Dobro jo je odnesel.

ON: Danes prvič v hribe.... Naj Jumbo danes navije pritisk in naj Primož potestira Remca.... Včeraj je kar glasel bil... in poplj po Jumbi

aljoman

Majstr
16. dec 2013
2.670
-1.360
63
Danes upam na kako dobro predstavo Rogliča in ostalih fantov za Top 10. Da vidimo kako ekipo ima kdo, predvsem me zanima Remcotova predstava po padcu in če je kaj posledic, pa tudi njegova ekipa, a bo držala z ostalimi ali bo ostal sam na klancu.

A si mislil to včerajšno izjavo:
Remco o Primožu

gr69

Guru
15. dec 2009
11.574
2.624
113
še v SLO - ampak komaj
Saj je normalno, da bo odločitev v zadnjem tednu. Sem samo upal, da bo JV koga poslal naprej, da Remca malo cima.
Kake sem jaz sreče, da pokalo v kako etapi, ko bomo najmanj pričakovali in ne bom gledal / mogel gledati zaradi drugih obveznosti.

• Všeč mi je
Reactions: aljoman in 8888

aljoman

Majstr
16. dec 2013
2.670
-1.360
63
Tole je bilo super, 14 sekund res ni malo. Še bolj je, da je Remcu pokazal, da ni tako superioren kakor se postavlja.

Ben Healy pa, čelado dol, za pogum in borbo. Že dolgo nisem videl takega napada tako daleč od cilja.

• Všeč mi je
Reactions: kajn in Samo Svoj

henkl

Majstr
18. nov 2019
474
292
63
1683992905604.png

Zadovoljna oba-dobr za naprej

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.715
9.486
113
Tole je blo dobr dons. Je pokazal Remcotu zobe in mu dal mislit. Ravninski kronometer je sam še en, podobnega klanca pa kilometre...