Kolesarstvo 23

jello

Guru
22. sep 2008
10.160
3.878
113
20230527_175127(0).jpg

erikson

Guru
25. avg 2007
22.354
6.147
113

Kolegi iz Sportkluba so medtem že dobili potrditev, da je navijač, ki je ob kolesarjevih težavah z verigo na kolesu priskočil na pomoč, nekdanji smučarski skakalec Mitja Mežnar.

Da bi bila zgodba še bolj filmska in navdihujoča, je bil prav Mežnar leta 2007 Rogličev sotekmovalec ob zmagoslavju na ekipni tekmi mladinskega svetovnega prvenstva v smučarskih skokih. Preostala člana zlate ekipe iz Trbiža, ki je bil nosilec prvenstva, čeprav je tekma potekala v Planici, pa sta bila še Jurij Tepeš in zdajšnji glavni trener slovenske moške ekipe Robert Hrgota.

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.982
-384
113
res cestitke. tole so nenormalni napori, to morta bit glava in telo v nulo natrenirana. profi v vseh pogledih.

in potem se tista ketna. mi za ekrani mobilnih telefonov smo ze na pol obupali in se jezili, da kako imajo nasi vedno neke bz tezave in da se vedno zalomi le nasim. zadnjic poskodba pogacarja, zdej ta ketna... ko treniras in sponas celo leto, te na koncu sfuk. a ena ketna.

No, ampak je vseeno zasluzeno zmagal.

Rikolus

Fizikalc
19. jul 2007
2.364
87
48
Na RTVSLO.si zmaga tale komentar:

Tam pri tisti ketni sem gospe dal daljinca, naj si kaj naštima za gledat ali pač ugasne. Potem sem šel na silo kosit travo in razmišljal, da bi jaz na njegovem mestu brez pomisleka zagonil tisto kolo po bregu dol v gmajno in odstopil. Najbrž ne sme zaradi sponzorjev, pa vseeno. Potem sem šel noter iskat za pit in ravno na TV tabela z rezultati, Rogla več kot 40 sekund pred Almeido. Nič jasno. Mi je pa jasno, da zaradi razlike v mentaliteti ima on 4 zmage v GC, jaz pa službo 6-14. Bravo vsem gledalcem za vzdušje!

irwin

Majstr
13. mar 2008
1.397
383
83
Poklon Primozu kot osebi, sportniku in negovi mentaliteti. Velja tudi njegovi zivljenski sopotnici.
V njegovo dobro predlog da zacne z 3.kariero. Manj obremenjejoce za njegovo zdravje.
S svojimi vsemi uspehi bi moral sedaj dokoncno zadovoljil sebe, poplacat delodajalca, publiko in vse ostale ki se bolj kot ne pasejo na njehovih prestanih mukah in odrekanjih. Enako kot je naredila Tina.

Schime

Guru
22. nov 2008
1.986
770
113
Na RTVSLO.si zmaga tale komentar:

Tam pri tisti ketni sem gospe dal daljinca, naj si kaj naštima za gledat ali pač ugasne. Potem sem šel na silo kosit travo in razmišljal, da bi jaz na njegovem mestu brez pomisleka zagonil tisto kolo po bregu dol v gmajno in odstopil. Najbrž ne sme zaradi sponzorjev, pa vseeno. Potem sem šel noter iskat za pit in ravno na TV tabela z rezultati, Rogla več kot 40 sekund pred Almeido. Nič jasno. Mi je pa jasno, da zaradi razlike v mentaliteti ima on 4 zmage v GC, jaz pa službo 6-14. Bravo vsem gledalcem za vzdušje!
Tudi jaz, ko sem gledal sem v kleni zasavščini reku naj za*uka to po*ukano kolo dol po bregi pi*da mu materna. :p
Vse ostalo je zgodovina.

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.982
-384
113
Tudi jaz, ko sem gledal sem v kleni zasavščini reku naj za*uka to po*ukano kolo dol po bregi pi*da mu materna. :p
Vse ostalo je zgodovina.

hehe, isto moj kolega, celo tvoj soimenjak, se je pizdil kako lahko na kolesu za 20.000+€ pade ketna dol cez eno kanaleto.

sam da bi imel 1min prednosti pred vsemi na koncu bi bilo pa ze malo bahavo, a ne? hehe.

bravo rogla.

• Všeč mi je
Reactions: Schime