Jup, letos sem bil med Girom bolan zadnji teden in sem opazil ogromno razliko med live prenosiTour je res drugi svet v vsemu. Spektaklu, pomenu, zgodbah in organizatorju, ter državi.
Na Touru je ful enih zgodb, intervjujev, cel čas je nekaj.
Jup, letos sem bil med Girom bolan zadnji teden in sem opazil ogromno razliko med live prenosiTour je res drugi svet v vsemu. Spektaklu, pomenu, zgodbah in organizatorju, ter državi.
Primož Roglič bo štartal ob 16.20, dvakratni zmagovalec Toura Pogačar pa ob 17.05. Prvi bo 13,2 km dolg kronometer začel Jeremy Lecroq ob 16.00, zadnji ob 17.59 Taco van der Hoorn.
Preostala slovenska trojica na Touru bo prvo etapo začela takole: ob 16.13 Jan Tratnik, ob 17.41 Matej Mohorič in ob 17.51 Luka Mezgec.
Vozil sem gorsko dp na bazo20, kategorija ml. mladinci, današnji u17. Morje ni morje če nimaš požlajfan bok (komolc, kolena, stegno) in rofkaš rob kraste počasi cel dopust.Včeraj je klanec iz Podturna na bazo 20 kr naredu težavr nekaterim, v teh mlajših selekcijah je to eden redkih resnejših klancev na dirkah. Moj mulo se je kr dobr držu. Dons sledi kriterij v Kostanjevici na Krki, že zdele je v centru vroče k v kotlu, cesta ozka, ovinki kroga ostri, tko da bo zlo zanimivo videt šprinte za točke. Upam da jo vsi odnesejo brez padcev, na morju je še težje cajtat odrgnine . Jutri sledi krožna dirka v Škocjanu s kilometrom makadama...
Mislim da je bla lani prvič. Res dobra organizacija, da tud tamali vidjo čare večdnevnih dirk.Ohjoj, hvala ker citirate, sicer sploh ne bi vedel da sem zamudil naci iztrebek.
Tole je letos prvič? Večdnevna dirka za mlajše kategorije. Včasih je bil standard sobota kriterij, nedelja cestna dirka. Vsak vikend, za vse kategorije od u13 do članov.
Dober si napovedallep redemption story za jakobsena, malo manj kot 2 leti nazaj skoraj na death bedu danes zmagovalec etape na tdf
še groenewegen eno pa bo za oba supr.
Da ti bolj točno odgovorim na tole. Kids tour of Slovenia je bil letos na sporedu četrtič, mislim pa da prvič v štirih etapah. Udeležba tudi ekip iz Hrvaške, Madžarske in Srbije. So bli pa Srbi letos tok navdušeni nad organizacijo, da so napovedal svojo dirko za otroke, podobno tudi Madžari. Tko da bo tud v tej smeri kolesarstvo pridobilo.Tole je letos prvič? Večdnevna dirka za mlajše kategorije. Včasih je bil standard sobota kriterij, nedelja cestna dirka. Vsak vikend, za vse kategorije od u13 do članov.
To so te tour zgodbe zarad katerih se spremlja, ni sam gc in pogacar vs roglic.Dober si napovedal
Drugače pa veliko boljša tretja etapa kot lani Škoda za Wouta, tri druga mesta....
Sedaj pa čakam sredo in kocke.... Upam da bo Moho imel svoj dan
pa saj do sedaj niso delali za rumeno. V nedeljo so se spredaj vozili, da so bili na "varnem". In kaj je bilo... Padec 6km pred koncem, Pogi je bil eden zadnjih, ki se je odpeljal. Ostali za njim 30 do 40s zaostanka....Šprinterji - pa TJV bo delal, da bo obranil rumeno (koja glupost …).
Aja - pa Wout bo drugi.