Kolesarstvo '22

mr_

Guru
20. sep 2007
7.428
854
113
Po moje pa je BV včeraj malo napačno odigrala vse skupaj. Novak je spredaj celo kakšno menjavo naredil, Mohorič pa v zasledovanju. Mislim da je Mohorič kapetan?, z majico državnega prvaka, naši tekmovalci in vodje, pa so se odločili, da ne počaka in pomaga Mateju naprej, ki bi imel po moje več šans v sprintu.
Sicer je generalno mogoče Novak v boljši formi in bo napadel generalno uvrstitev...
 

Yogi

Guru
1. sep 2007
3.766
585
113
Razočaran nad današnjim prenosom. :gorjaca: Da na domači dirki niti posnetka domače vasi najboljšega kolesarja na svetu niso predvajali. :bonk:Tam so bili pa ravno pet minut pred začetkom prenosa... :nigladek:

Verjamem, da so se v Komendi in na Klancu pripravljali na mimovoz dirke...
 

mr_

Guru
20. sep 2007
7.428
854
113
Ga je presprintal za zmago, pa se mi je zdel v izjavi o cilju malo razburjen.
 

krava

Majstr
5. sep 2007
3.318
174
63
kacnje.blogspot.com
Mohorič ni imel ravno najboljšega tedna. Fant je v redu, športno pa vsakega lahko malo iztirijo smole in neuspehi. Pa imam občutek, da tudi v ekipi ne deluje vse po željah (čudne taktike in še selitve, ki se napovedujejo).
Mislim, da ni posebne zamere, bolj tista športna razočaranost po trpljenju, ki je šlo v prazno.
 

kajn

Majstr
5. okt 2007
1.827
428
83
Iskajoč brata
čist preveč so nas razvadili s skupnimi in etapnimi zmagami... pa ne govorim o dirki po Sloveniji. 5 etap lani na touro + skupno zmaga. Za našo malo Slovenijo je to izven našega sveta.... pa vmeš še kakšen spomenik osvoji...
 

kajn

Majstr
5. okt 2007
1.827
428
83
Iskajoč brata
Včeraj se peljem proti Kropi in ravno pred mano švigne nekdo v celotni Bahrain opremi, tudi s čelado s SLO zastavo.. Meni v glavi, vau tale je pa ljublitelj Mohoriča, da je tudi tako čelado kupil, ne samo dres... Mu sledim po klancu dol in ga ne lovim. Že spet v glavi: Saj ce je oblečen ko Moho, se pa spušča tudi tuk dobr kot Moho. Sem ga ulovil na križišču za proti Kropi, ker je tudi on zavijal. Pridem za njim na most in tam zapornice in vlak. Se ustavim ob njem, da očala dol in je bil res Mohorič :)

S tamalim greva ven, ga pozdraviva, mu zaželiva srečno na Touru. Res je prijazen, takoj ko slišal, da sva navijača, je dal malemu bidon. Žena naredi iz avta še fotko za spomin. Nato me je "ganjal" še skozi naselje.

Res mi je bilo všeč, ker je si vzel tisto minuto in dobil mladega navijača za vedno :) Mali je šel spat z bidonom :)