A mam sam tako kratek spomin , se vam ne zdi da včasih niso tako množično padali na ravninskih etapah? Ok dol po klancih ali šprintih je za razumeti ampak zadnja leta je to postalo nenormalno.
Lohk blokira. So že bli padci zarad tega.Kaj naj bi tule disk zavora naredila?
Ne spoznam se nic na kolesarske diske.
Samo nekaj crnega se vidi na asfaltu. Meni deluje kot jama.
Poglej gornji posnetek pri minuti.
Si pač cepec, fajn. Odsejveškaj.
2.56 naprej
Ma ja, padajo nonstop. So pa padci del tega športa.A mam sam tako kratek spomin , se vam ne zdi da včasih niso tako množično padali na ravninskih etapah? Ok dol po klancih ali šprintih je za razumeti ampak zadnja leta je to postalo nenormalno.
Sem zdele pogledu ene 20krat. Če je blo kej je bla veja in jo je takoj odpičlo ob cesto.Nekaj je povozil, al pa luknjo najdu na sredini ceste. Poglej posnetek tocno pri minuti
A late night CT scan then revealed he had broken his collarbone and Valverde will now have an operation in Murcia on Saturday August 21. He will only be able to return to racing after making a full recovery.
Pa ka si ti fukjen - od kod tebi da Štajerci stalno preklinjamo!?!….Nismo vsi s Štajerske, kjer je vsaka druga beseda ka si ti fukjen.
ženski spolni organ samo res ej od kot folku to. mater ejPa ka si ti fukjen - od kod tebi da Štajerci stalno preklinjamo!?!
Ostalega ne bom komentiral, nima smisla. Razen tega, da če je bil hec pol pa ok. Sicer men ni blo smešno, ker gledat Valverdeja zlomljenega ni blo glih fajn.saj ni "problem" da si se zmotil, dregnil sem vate ker imaš toliko o diskih za povedat in za takega poznavalca kolesarstva a večkrat mem usekaš kot pa kaj zadaneš.
sicer pa bil je hec, kaj nisi ravno ti meni zadnjič nekaj o humorju brihtoliral?
še tole o valderdeju(mislim da je bilo v štartu rečeno da ni nič zlomljeno):
Zmenjen, se takrat pomenva. Upam da ob pivuPa ka si ti fukjen - od kod tebi da Štajerci stalno preklinjamo!?!
Ti bom že svoje povedal ob tistem nesojenem Alter Touru …