Citat:
Uporabnik Jordan pravi:
Hmm, se je ta po krožnem plejal kar po "obroču" avtoceste ?
http://www.bikemap.net/en/route/2357117-dragovsek-6/#/z17/46.08077,14.52482/google_hybrid
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
sem gledal to traso samo mi ni jasno kje v KR bi šel čez Savo, pa da se ne rabim po nekih prometnih cestah oz. po veliko križiščih vozit.
Car .Citat:
Sem včeraj vsekal tole turco. 42km, slaba ura in pol, lih prav zame. Morda jo drug teden še nekam za enih 10km podaljšam, jutri grem še enkrat.
Citat:
Sem včeraj vsekal tole turco. 42km, slaba ura in pol, lih prav zame. Morda jo drug teden še nekam za enih 10km podaljšam, jutri grem še enkrat.
Citat:
*** Ignoriran uporabnik *** prosim, če me nehaš zasledovat.
Hvala lepa in odjebi.
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
Citat:
Torej specjalkar? Rabiš gorski cilj...produži na:
- Jamnik + 20 km
- Jošta
- Šmarjetno
- via Jezersko
- zavij proti Škofji loki in pribrcaš po ravnem naokoli v Zbilje
- ....
Ma fur je kolikor češ... ceste so pa...hm.
Kakšno kolo imaš če ni skrivnost?
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Bolj, kot se nagneš na balaco, prej bo zadnja guma zakopala. Tu upam, da nekaj logike deluje. Mogoče si se samo nerodno izrazil...Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik bigMIKE pravi:
Sv. Jakob pa razen zadnjih 30-40 metrov res ni nek problem. Tam čisto pri cerkvi vzameš malo zaleta pa gre gor skor BP.
Ne, da bi bilo fizično težko. zakoplje mi guma, tudi če se obesim na balancoMogoče imam pa preveč napolnjene gume pa prej zdrsne.
Če ti koplje, težišče malo nazaj, če te spredaj vzdiguje, pa naprej...
No, saj zato je MTB zaradi prestavnih razmerij boljši za klance, ker pač lahko pedaliraš hitro v še tako strme klance (Toško Čelo ni najhujši), ne da bi bistveno obremenjeval kolena. Pa še precej več ciljev si lahko izbereš, ker tole gonjenje specialke v istem krogu bi mene ubilo že po enem tednu. Dobro vem, saj sem bil na podobnem, le da operacija ravno da še ni bila potrebna.Citat:
Zaenkrat mi bistveno bolj paše pedalirat z visoko kadenco, ker je manj obremenjujoče za sklepe kot nabijanje v klanc.
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Mi zna kdo povedati ali se s specialko da pridi iz Podutika preko Toškega Čela na Katarino?
Kakor gledam na Google street view je cesta asfaltirana?