Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Jutri imam namen iti do Crikvenice. Do zdej sem vedno hodil čez Kočevje, vendar ne vem zaradi vremena. Ali se kdo bolj spozna na vremenske karte? Se bolj splača na Ilirsko? Ali ostati doma
Danes smo kolesarili po posočju, pa smo probali priti do cerkve sv.Duha (pod?) Javorco. Šli smo čez Čadrg, pa sta bili obe gozdni poti neprevozni zaradi posledic žleda. Ali kdo ve, če je pot iz Zatolmina prevozna? Kakšna je za treking kolo?
A mislite, da je teh 150 km preveč (tisti ki kaj pozna te kraje, je kar nekaj vzponov) za v enem dnevu? Od zgodaj zjutraj, pa enrkat do večera? Kondicija je nekje boljša sredina, ampak nikoli nisem šel tako daleč.
Rabim idejo za ta vikend. Želja je bila Jesenice-Bovec-Most na Soči, vendar nama je vreme preprečilo plane. Rabim neki podobnega, cca. 100km na dan (sobota+nedelja), s kakšnim hribom. Lahko tudi krožna tura, pa da se gre z avtom do izhodišča (iz Lj). Opcije so do max 100km stran iz Lj z avtom. Pa da bo lepo vreme.
Kje bi si lahko pogledal cestne kolesarske ture ali pa predloge za obalno območje? Recimo na Krasu, Primorju in pa Istra?
Jih kaj poznate, so mogoče kje opisane? Recimo v Istri je menda več kolesarskih tur, ne vem pa kje se jih da pogledat. Tja od Umaga pa do Vrsarja, je tam kaj dobrih cest za cestno kolo?
Po Parenzani greš lahko iz Kopra do Poreča ... Lani sem šel z avtom v Buje, kolo dol in po Parenzani za Poreč (cca 70km), nazaj v Buje pa kar po glavni cesti. Točno 100km. Lepa pot
Sicer nimam ločenih slik ... če pa pogledaš malo moj album jih je precej s parenzane (od slike 147 naprej je parenzana proti poreču) FB album
Zanimiva je tudi "stara železniška proga" Trst-Kozina .. štart je v centru Trsta in se počasi vzpenja 20km do Kozine ... dol pa gre samo, sploh ne rabiš pedalirat
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.