Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Aja, tist ki pravi tistemu desno kolesarska steza je pa tud butelj.
Kaj pa je potem tista steza?
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Aja, tist ki pravi tistemu desno kolesarska steza je pa tud butelj.
Zarad takih kot si ti kolesarske steze še vedno speljujejo v čudne ovinke namesto, da bi bile speljane naravnost. Na ovinke in slabo položene robnike ciljam. In kot si videl sem bil kritičen do dotičnih dveh specialkarjev in točno tam sem se nazadnje peljal lepo po kolesarski. Kritika butasto speljane kolesarske še ne pomeni, da se sam vozim po cesti namesto po tem, čemur ti in še nekateri bedaki pravite kolesarska steza.Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Ta pobarvan pas pločnika označuje kateri del pločnika pripada kolesarjem, torej gre za kolesarsko stezo. Drugače pa ne da sem se peljal po kakšni taki stezi ampak sem se zelo velikokrat peljal po TOČNO TEJ kolesarski stezi. Na poniju, gorcu, na cestaku, v pajkicah, brez, u name it in vedno brez problema (ne drsi, če slučajno na to ciljaš). In zato me zanima zakaj to po tvoje ni kolesarska steza in kaj to potem sploh je. Ker tudi če gre za recimo malce slabšo kolesarsko stezo, je to še vedno uradna kolesarska steza. Bo šlo zdej v kišto?
Citat:
Uporabnik Gargy pravi:
Ni kolesarska, ker se velecenjeni kalbo Pantani ne more po njej 50 km/h vozit...
To bi blo za njega, pa se pol bi nekaj brezveze lapal...
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Zarad takih kot si ti kolesarske steze še vedno speljujejo v čudne ovinke namesto, da bi bile speljane naravnost.
Me veseli, da ti lahko ustrežem bebček.Citat:
Uporabnik Gargy pravi:
Ti, pajacek