Sicer imam Galaxy S4 in ga veliko uporabljam za vse našteto internet, youtube, FB, emaili, aplikacije...ampak mislim, da bi vso to uporabo prenesel na tablico, katero bi nabavil...zaradi tega mi ni toliko do WM, saj ne bi bilo enako (za WM ni enakih aplikacij, kot so za Android).
V bistvu je tako:
- Android mi ustreza 100% (aplikacije za vse zadeve)
- Galaxy S4 mi je čisto kul, ampak se mi včasih zdi premajhen, da bi na njemu gledal (youtube, T2 tv, brskanje po spletu - več strani...)
- zaradi tega si želim VEČJI Android, torej da bi vse isto uporabljal kot sedaj, samo da je večje in bolj pregledno
- zaradi tega sem si ogledal Samsung Galaxy Tab PRO 10.1 ali 12.2
- hrati pa prenosnika, katerega imam, ne uporabljam skoraj nič menim, da bi lahko vse skupaj poenostavil in prenosnika prodal in si nabavil večjo tablico (10.1 ali 12.2)
- s tem bi dobil kar želim (večji Android) in vso funkcionalnost, katero sedaj uporabljam na S4
- s tem bi prodal prenosnik, katerega ne uporabljam veliko, si kupil tablico in jo uporabljal za vse zgoraj našteto (+ torrente)
Včeraj sem še nekako bil navdušen nad WM na tablicah...danes pa nisem več, saj če pomislim, ne bi dobil kar želim (večji Android, ampak bi dobil manjši Windows, katerega zdej uporabljam).
Torej če grem na WM tablico, ne naredim ničesar - dobim samo manjši Windows, še vedno pa bom imel željo po večjem Androidu - če me razumete, kaj želim povedat
V najslabšem primeru, pustiom moj prenosnik in si samo kupim tablico...ampak to je potem tako, da bom moj prenosnik ŠE MANJ uporabljal, saj kot sem že napisal, ga uporabljam večinoma samo za word, excell in torrente - to je to. In tudi brez worda in excela lahko preživim (vsaj upam
).