Ja, sorry. Sicer niso 50%, so pa že skoraj tam.Citat:
Uporabnik Matrix pravi:
Ti govoriš verjetno premije z 50%.
Citat:
Uporabnik Matrix pravi:
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Cca. 200-300 EUR kasko in še enih 50 EUR proti kraji. Pa verjetno je na starejši avto še popust. Je za razmislit.Citat:
Uporabnik Matrix pravi:Dajat kasko (proti kraji) na takem avtu, ki je star 8 let je popolna norija. Poglej raje klko pride letna premija...
Za 5let staro Fiesto pride kasko 180 EUR, s tem da pride kraja še 20 EUR. Meni je računica dosti jasna.
Ti govoriš verjetno premije z 50%. Sem imel pred leti A3, ki je bil podoben rang kot ta Golf in me je kasko stalo 170 jurjev (brez popusta). Zdaj plačam za moj avto 1200 evrčkov samo za kasko, tako da tvoje cene ne morejo držati.
Okej, vzamem nazaj, ker je očitno avto imel alarm.Citat:
Uporabnik Matrix pravi:
Avto ima tovarniški alarm, ki se ni sprožil.
Dajat kasko (proti kraji) na takem avtu, ki je star 8 let je popolna norija. Poglej raje klko pride letna premija...
Sicer pa.. ker je debata zašla popolnoma v glupo smer, se mi več ne da oglašat.
Serijski alarmi so dobri za kakšne džankije in vaške pijančke. To je pa to.Citat:
Uporabnik VAG pravi:V takem primeru (če je vse kar praviš res) bi bilo treba očitno tožit tovarno FauVe, ker tako gnilega alarma noben ne rabi.
To mi je popolnoma jasno, ampak avto na sliki je bil konkretno premikan (položen na tla), vrata konkretno zvita, lopovi so šarili po notranjosti avta, pa da se alarm ni oglasil?Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Serijski alarmi so dobri za kakšne džankije in vaške pijančke. To je pa to.
Edino kolikor toliko učinkovito je naknadna vgradnja kakovostnega alarma, pa brez oznak na šipah oz. z oznakami kakšnega drugega alarma.
Torej, napisal sem, da serijski alarmi so zanič, ne zato, ker ne bi bili kvalitetni, temveč zato vsak ne ravno prvič in začetni amaterski lopov ve, kako na lahek način onesposobit tak alarm. Kej bolj jasno?Citat:
Uporabnik VAG pravi:
To mi je popolnoma jasno, ampak avto na sliki je bil konkretno premikan (položen na tla), vrata konkretno zvita, lopovi so šarili po notranjosti avta, pa da se alarm ni oglasil?
Po moje je samo mislil kot primer, da svet pač ni popoln.Citat:
Uporabnik ThorZEN pravi:
Morda kak članek, kjer je razloženo kako profiji onesposobijo alarme?
Primerjava s programi je žal bolj švoh.
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Po moje je samo mislil kot primer, da svet pač ni popoln.Citat:
Uporabnik ThorZEN pravi:
Morda kak članek, kjer je razloženo kako profiji onesposobijo alarme?
Primerjava s programi je žal bolj švoh.
Ni popolnega alarma. Ni popolnega avta. Ni popolnega politika. Ni popolne ženske ...