Ko ponoči "vdrejo" policijski specialci v bife

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
Torej včeraj ponoči smo imeli zanimivo izkušnjo. Tuki pri nas imam en bar, kjer se pač vsi zbiramo in žuramo. Bar je čisto navaden, majhen, odmaknjen od centra Vrhnike, nič vpadljiv. Bar ob 23h zapremo, zaklenemo in notri smo sami domači. No, in ker so sosedi zelo tolerantni, tko da načeloma ne težijo zarad muzike, pa itak se tok ne sliši ven, ker je vse zaprto. In okol 1h nekaj začne razbijati po šipah kot pri norcih. Odklenemo vrata in zunaj 6 policijskih avtov (3 touaregi, kibla, in 2 astri) pred vrati pa kašnih 15-20 specialcev v bojni opremi, no edino pušk niso imeli. In prletijo notr, k da bi bilo ne vem kaj. In začnejo pregledovat dokumente pa to... Od vseh. Na vprašanja kaj se grejo, zakaj so tukaj so samo mrko nazaj gledali in kratko odgovarjali, da naj samo damo dokumente. Morem rečt da so bili zelo neprijazni. No, po 10-15 minutah popisovanja vseh, in dosti vprašanj o vzrokih, se le najde en, k je prej zunaj stal ves čas, in pride notr, čisto prijazen in ql. Povedal je da imajo "poostren nadzor po lokalih", in da ne bo nihče nič kazni dobil, kakršnih koli.
Ok, pač vidimo da so prišli sam pokazat mišice in nas dodobra prestrašit.

Sam, ne verjamo da je bil poostren nadzor glavni vzrok, ker v druge lokale v okolici niso šli. Torej, zakaj se prielje 20 specialcev na Vrhniko iz Ljubljane, in popišejo 30 ljudi in grejo. Sej to bi lahko naredili tud navadni policaji.

Mi smo najprej mislili, da je kdo prijavil preglasno glasbo, al pa kej takega. Ampak ker niso napisali nobene kazni, niti zahtevali da ugasnemo muzike, niti zahtevali da gremo domov, verjetno res niso pršli zarad prijave.

Zraven specialcev je bil tud nek "šef" v navadni policijski obleki. Verjetno njihov nadrejen. Bil je čisto tiho, roke na hrbtu, kapco na glavi in se je sam sprehajal gor pa dol in mrko gledal. Men je deloval k kakšn naci general v kakšnem vojaškem taboru v 2. svetovni vojni. No, in ta kao nadrejeni ni nič govoril. Še tist zakaj so prišli, je en izmed specialcev povedal.

Zanima me, a se da izvedit resnični razlog za tak obisk, in ali bi mogoče rabili nalog? (sicer se mi zdi da ga ne rabijo, ker je javen prostor).

Vglavnem... lepo so nam popestrili večer!
wink-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
hja... česa? sej tok jih pride sam če je kakšen orng fajt al pa množični morilec med gosti...
wink-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Ce jim nebi odprli vrat, vam nemorejo nic. Prostor sicer je javen, ampak ko je zaklenjen (na vratih so vrjetno ure kdaj je odprto)
po tej uri, (ce je muzika in luci ali ne) pa prostor vec ni javen.

Imel podobno izkusnjo, ko sicer niso prleteli specialci, sta se pa paripeljali 2 kareti z 4 plavci, in so hoteli v lokal,
mi podobno kot vi, noter zaklenjeni, sami domaci, lahko se kadi,... No in lokal je v stilu da ima zelo zelo velika okna,
plavci so nas gledali not kako kadimo, in na easy cagiramo, ampak muzika je bila na nivoju, lokal ja pa od najblizjega
stanovalca 30m z preprekami ala ziva meja in to, tako da se ne slisi popolnoma nic. Skratka prisli so "investigirat"
ampak sam sef je rekel: ignorirajte jih, lokal je zaprt, ce kaj rabijo lahko pridejo ju3 ob 8 ko odpremo...

So 3x potrkali, ko so videli da ne reagiramo, so se stali ene 5 minut in se odpeljali... Ni bilo nobenih sankcij,...

Za naslednjic: ne odpirajte vrat, al pa na vrata nalepite listek: Privatna zabava...

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Se pravi, če imaš doma privat zabavo in te sosed prijavi policiji ne rabiš policistom odpret, ko pridejo na kraj dogodka..........zanimivo.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Zanima me, a se da izvedit resnični razlog za tak obisk,
Saj ga sam dobro poznaš. Policaji so verjetno zvedli, da ste v tisti zakotni luknji noter zapohanci. Ampak vi ste še pravi čas vso opremo za pohanje temeljito pospravlii n policaji so jo odpujsali domov.
Enkrat vas bodo že dobili, tokrat jim pač ni ratalo. Mau potrp!

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Specialna enota ni bila, tisti so zamaskirani, da ga ne moreš niti prepoznat... Bila pa je najbrž res posebna enota, ampak to ni isto.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
A imate kakega mlinarja v družbi?
Hehe, kaj smo ga razkrinkal.......
In on tle spet z neko , kao nedolžno zgodbico, kot prejšnji teden, ko je tud eden reku, da je samo iz garaže policaje gledal.
Niso policaji tolk neumni, kot tle eni mislijo.
Je pa hudič, kolk je teh mlinarjev z moko ratalo.
BTW: A ser ta moka lahko uporablja tud za picka pohat?

Nazadnje urejeno:

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
msenjur: res ti verjamemo vse na besedo. Samo cukr okol izjave se pa še vedno vidi....

zomirp

Fizikalc
20. maj 2008
2.993
0
36
Lj - Vič
Dvomim, da ne bo nobene kazni. Podoben primer pred 10 leti (samo bili so navadni policisti).
Popisali nekaj ljudi, padla pa je kazen glede delovnega časa, ker je bil kao lokal odprt (ker smo jih spustili noter). Čeprav je bil zaklenjen in so vprašali, če lahko vstopijo. Po postopku so se prijazno poslovili. Ampak kazen je pa le prišla.
10.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
no da ne bom vsakemu posebej odgovarjal.

Hja, zgleda so se v tej državi začele dogajati čudne stvari. Prejšnji teden un z žalitvami uradne osebe, zdej pa tole... Sej pravim, jest sem napisal kakor je bilo res. Zdej če mi verjamete al pa ne, je meni ubistvu vseeno. Sej nič ne rečem, če so prišli zarad preglasne muzike, ok, sej niso prvič. Sam prej so prišli navadni policaji, popisali kelnarco, povedali da bo izdan plačilni nalog, zahtevali so da gremo domov, ugasnemo muziko. Te niso zahtevali pa nič, prav tako so kelnarco pomirili, da ne bo nobehih sankcij, saj se jih je tok ustrašla, da se je kr zjokala... (pač malda punca, pa une omare policijske,...). No in so pol na koncu kr oni tolažil, da naj ne joka, ne bo nič narobe. Jest jim pač verjamem.

Predno sem ugotovil kaj mlinar pomeni, sem tud pol wikipedije obrnil.
smile-1.gif

Ne nimamo nobenega takega v družbi, ker se ne družimo s takimi ljudmi. Včasih se obrne kakšnega tazelenga, ampak to je pa tud vse in še to se opravi zunaj, da pač ne zasmradiš prostora, pa še sledi pustiš.... In če bi prišli zarad tega, bi verjetno pregledali žepe. No, pa tud tega niso. Se pravi da to ni to...

Tist k misli da jih ni dolžan notri spustit. A imaš ti to kje črno na belem? Ker enkrat so glih tko pršli navadni policaji, pa jih nismo notr spustil. Lepo so prišli naslednje jutro in obrazložili zadevo, da jih nismo notr spustil, in veselo napisali kazen za muziko pa še delovni čas se mi zdi. Ta tip iz te specialne enote je reku, da če bi že hoteli imeti zasebno zabavo, jo je treba prijavit, in imeti kakšen papir o tem. Pomoje ima prav. Ni dost sam piltek na vratih.

O šefu lokala pa sploh niso nič spraševali....

jest mislim da so kakšnega sumljivega iskal, pa niso hotl povedat, zarad interesa preiskave.
smile-1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Te "mlinarje" sem tudi jaz imel v mislih...... verjetno je bil kak namig da imate noter koga, oz. glede na to kdo vse je prišel, da vas je celo leglo
smile-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
aja pa da vam priložim se nekaj slikc iz teh naših fešt...

SuperStock_1569R-160073.jpg

no stardec a si zadovoljen? dobr si nas razkrinkal. Sam ne okol govort!
ne-ne-1.gif

Nazadnje urejeno:

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
hja... Res je tud to možno ja, da je kdo lagal in kej namignil.... sam niso nič pregledoval za drogami. Kako bi pol karkoli izvedeli, tud če bi bil kakšen tak notr?

no tole so prave slikce... sej so sam avti...

YzGzqZ3F_Y6gc5hZ.v.jpg

ETzt6rS4GYOj9sTk.v.jpg

Nazadnje urejeno: