Ko Pezdir udahi po mizi

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik tis pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Od kdaj urad dela v soboto?

Ima morda prepoved dela v soboto?

Verjetno je urad/komisija v soboto zaklenjen.
Kako je Pezdir prišel v stik s Klemenčičem? mu je kdo priskrbel gsm številko in kje sta se dobila.

Precej nenavaden "postopek" je to.

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Uporabnik ferdo pravi:
Še enkrat :
Uporabnik ferdo pravi:
"Predal sem konkretna imena, konkretne zneske, konkretne kraje, konkretne postopke, ki so se zgodili," je danes dejal Pezdir.
In zakaj je s prijavo čakal do zdaj? Pravi, da je imel dva razloga....

Se pravi, ON pravi, da je čakal do danes. Ti pa veš, da je vse naredil že prej.

Komu je danes predal? NPU? Jep - to, da bo šel danes na NPU je povedal že v soboto.

Drugače pa tisto, kar nekateri vemo, drugi pa mislite, da ni res:
http://24ur.com/bin/video.php?media_id=60892292&section_id=2&article_id=3868517

Le toliko, da ne boste butalcev delali iz sebe.

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik tis pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Od kdaj urad dela v soboto?

Ima morda prepoved dela v soboto?

Verjetno je urad/komisija v soboto zaklenjen.
Kako je Pezdir prišel v stik s Klemenčičem? mu je kdo priskrbel gsm številko in kje sta se dobila.

Ja... seveda. Saj komisija tudi nima pisarne na Finskem pa je šel Kos tja prodajati neke pravljice.
Stari tako, kot se pa ti obračaš po vetru se čudim, da nisi že kitajc.

I

Izbrisan uporabnik #488

Kos je šel po sledeh denarja
smile-1.gif
je bil v službi.
Ni mi znana tista zadeva in Kosova vloga v zadevi Patria. Tam me skrbita samo dve zadevi: 1. da denarja ni in 2. ni oklepnikov oziroma so neopremljeni

mistique

Guru
16. jun 2009
14.177
1.962
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:

Srečala sta se tistega sončnega nedeljskega dopoldneva v središču Ljubljane, ko se je Klemenčič sprehajal z ženo Nino in otroci. Tako, kot sem se tudi jaz.

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Kos je šel po sledeh denarja
smile-1.gif
je bil v službi.
Ni mi znana tista zadeva in Kosova vloga v zadevi Patria. Tam me skrbita samo dve zadevi: 1. da denarja ni in 2. ni oklepnikov oziroma so neopremljeni

Lepo je videti, da ti Pahor povzroča toliko skrbi.
1. Katerega denarja ni? Tistega, katerega je Pahorjeva vlada plačevala za Patrije? Saj jim ne bi bilo treba, če bi imela Cvikl in Kos kakršnekoli osnove za svoje trditve.
2. Vprašaj Pahorja in njegovo vlado, so imeli tri leta časa, da naredijo karkoli

Torej, po tvoje je šel Kos po sledeh denarja lahko na Finsko (s čimer se seveda strinjam) a ističasno Klemenčič po sledeh korupcije ne sme priti v soboto v službo (tu se pa že ne strinjam).

Upam, da se zavedaš kakšne bedarije pišeš.

I

Izbrisan uporabnik #488

Verjetno se ti ne zavedaš, da pišeš bedarije in želiš dajati neke primerjave iz preteklosti, ko imamo sedaj povsem nov primer.
Koga pa sedaj briga Kos in prejšnja dela KPK.

Javnost sedaj želi slišati imena, a tu se je očitno zapletlo, Pezdir pa se je zadeve lotil sila nerodno.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Zdaj sem pa videl že en kup njegovih nebuloz....prosim, da ga nehate citirat, ker me kdaj krči od smeha ob branju najednika, kdaj pa pomislim na njegovo okolico, ki ga "mora" prenašat, če izven alterja sploh kaj bluzi oz. sploh ima komu.
rolleyes-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Mislim javnost hoče slišat imena. Človek bi mislil, da si padel na glavo, in to večkrat.

Kot da je nekaj povsem samoumevnega, da se sredi postopka celemu svetu razlaga koga se preiskuje
rolleyes-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Mislim javnost hoče slišat imena. Človek bi mislil, da si padel na glavo, in to večkrat.

Kot da je nekaj povsem samoumevnega, da se sredi postopka celemu svetu razlaga koga se preiskuje
rolleyes-1.gif

A ne da?

Zakaj pa je potem Pezdirček sploh šel pred medije in razkril svojo namero ter prijavil parazite.

S tem jim je dal čas in možnost da se pripravijo na obrambo, skrijejo dokaze itd.

Farsa brez primere.
hysterical-1.gif

Skratka celemu "svetu" razlaga kaj je naredil...

S fototerminom pri miličniku Gorenaku, Klemenčiču in z obiskom NPUja je fantastično vplival na "preiskavo".

---
Vem, da se pripravlja rop banke, ker me kontaktirajo za pomoč...
Zato se obrnem na neke nepristojne organe in to takoj sporočim javnosti, s tem pa opozorim storilce, da dejanja ne storijo oziroma da so že na prvem letalu ali neznano kje.

To pa je priceless. Pezdirizem.
priden.gif

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Stari, edina farsa v tej temi si ti.

Ups... se opravičujem. Bi dodal še pobratena bivša nasprotnika ... softija in easya. Vi trije ste tu res najboljši par.

I

Izbrisan uporabnik #488

SI verjetno težko zapomni več 3 imena, podobno kot Pezdir
smile-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
SI verjetno težko zapomni več 3 imena, podobno kot Pezdir
smile-1.gif

Ti, ki se tako razburjaš, ko te kdo užali, pa žališ folk, ki ga še v življenju nisi srečal. A dokler nekdo ni član foruma ga pa lahko žališ?

Shizofrenija 2.0.

I

Izbrisan uporabnik #488

To pa res ni žalitev, ti pač ne razumeš politične satire, podobno kot še kdo tukaj, eni pač dlje rabite.

Pezdir se je pač zaplezal, ko je "delno" obelodanil rezultate svoje "raziskave", a dejansko ni povedla nič, iskal je le medijsko podporo, ker je zadnje čase malo mrknil.

---
Njegov cilj je javnosti posredovati čim več, da bodo, kot pravi, ljudje vedeli, kaj je korupcija. "Moja vloga tukaj je, da posredujem in javnosti pojasnim, kaj vse se še lahko zgodi."
---

Povedal je pa vse in nič, farsa torej.
Nekateri pa seveda imate drugačno mnenje, ni problema, bolj imate problem s tistimi, ki imajo drugačno mnenje od vašega, tipično.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Pezdir je opisal tudi tri najpogostejše načine poskusov koruptivnega vplivanja

hysterical-1.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:Kot da je nekaj povsem samoumevnega, da se sredi postopka celemu svetu razlaga koga se preiskuje
rolleyes-1.gif

Ce je povedal "osumljenim" je cisto vseeno ce pove se vsaki branjevki na trznici. Sicer je pa to skrivanje komu kaj dal tudi otrocje. Karkoli je ali ni dal bo znano v kratkem. Cisto je vseeno je ce imena objavi takoj ,ker se je zbiranje podatkov zaradi njegovega nastopa nemogoce. Glede na do sedaj videno bo vse skupaj obesil na tistih "30 emailov".

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:Kot da je nekaj povsem samoumevnega, da se sredi postopka celemu svetu razlaga koga se preiskuje
rolleyes-1.gif

Ce je povedal "osumljenim" je cisto vseeno ce pove se vsaki branjevki na trznici. Sicer je pa to skrivanje komu kaj dal tudi otrocje. Karkoli je ali ni dal bo znano v kratkem. Cisto je vseeno je ce imena objavi takoj ,ker se je zbiranje podatkov zaradi njegovega nastopa nemogoce. Glede na do sedaj videno bo vse skupaj obesil na tistih "30 emailov".

Ti, ki pa vse veš, ampak nič ne poveš, ker ni tvoje delo, pa samo odje*bi.
priden.gif