Ko Pezdir udahi po mizi

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
potem trdis da je sedanja oblast enaka prejsnji in da so (v bistvu) isto s.?
smirk-1.gif
Jaz sem prepričan v to, da so ista in enaka banda.

Citat:
Uporabnik Gavran pravi:
Sedanja ima eno žensko ki je postala "vprašljiva" šele ko se je izpostavil njen mož, prejšnja pa je imela kup nesposobnežev v ministrski ekipi s predsednikom vred.
Ne, ni v tem razlika. Bolj stvar v tem, da so v prejšnji opozicijo kot Gavrani čakali, kje bodo najmanjši feler našli in to obešali na velik zvon. Na tak način lahko že zdaj v uradih najdeš za en štadion neprimernih. Pač poznana tehnika, ko nekaj naredi "nasprotnik" ga je treba križat, ko to narediš sam, je to opravičljivo, kor so "oni" tudi, in ker imamo pravico. Zeh

Nazadnje urejeno:

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Gavran pravi:
Niti ne. Le raje imam prehlad kot pa aids če imam samo to dvoje na izbiro. oboje je bolezen...

V obeh primerih gre za bolezen... Samo da si nekateri pacienti (optimisticno) postavljajo diagnozo. Ce je ta napacna in pride do posledic je prepozno...

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik PIC pravi:
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Mene motijo tudi prejšnji "strokovni sodelavci".

Posebna pisarniška dela? Se hecaš? Za 2500 bruto? V resni firmi ima solidna poslovna sekretarka 1500 bruto.

Haha, da tole prebere naša, ti navije ušesa
smile-1.gif
.

LP,
PIC

Sej sem napisal solidna, upam, da se nima za kaj manj
smile-1.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik uuu pravi:
To so politične funkcije in njeni akterji sprejemajo odločitve na državni ravni.

Mandat so dobili preko strank, ki so od ljudstva zbrale dovolj glasov za prevzem funkcij (parlamentarna demokracija, kaj hočemo)

Druga varianta bi pa bila, če bi dobili tehnično (nepolitično, od ljudstva neizvoljeno) vlado.
V tehnični vladi se daje večji poudarek strokovnost.
(čeprav Šušteršič mi ravno ne zgleda nestrokoven)

Pa kako, če so točno v stranki Viranta na široko razlagali, da bo pri njih strokovnost v ospredju in ne politična usmerjenost.
hysterical-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Ko je že to tema o Pezdirju...

Je že nastopila velika Sreda, ko bi naj izvedeli šokantna imena pijavk in zajedalcev?

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Ko je že to tema o Pezdirju...

Je že nastopila velika Sreda, ko bi naj izvedeli šokantna imena pijavk in zajedalcev?

v cetrtek bo objavil se kako metodo....
crazy1.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik uuu pravi:
Ana Pezdir je članica stranke, celo ustanovna, torej od začetka zraven.
Ona ima v stranki pravo glasa, česar Rado nima.

Na stranki bi lahko Ana kvečjemu zaposlila svojega moža, ne pa obratno.

Cisto fakin vseeno. Me prav zanima kako bi nekateri vriskali ce bi Zoki vsakega "ustanovnega clana" (kot da je to nek intelektulani presezek btw) porinil v Vlado.
Za pedsednico DZ je že hotel neko tako porinit. In kaj je s tem narobe?

Pa ti je le kapnilo kaj sem zelel povedati....
smirk-1.gif

Ce to naredi Zoki je hudo narobe. Kje ces met neke jebiveter sportnike, novinarje, itd poleg sebe. Kaj pa oni vedo. Ce pa druga stran zaposli podoben kader je pa to cisto ok. Opravlja pac "skoraj tajniska dela".
stupid-1.gif

Kdo bo pa sedaj zaposlil Ano?
frown-1.gif