Ko Pezdir udahi po mizi

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Ja elektro distributerji so mu plačal provizijo, ker jih je zjeb***.
hysterical-1.gif

Samo v tvoji votli pesi goba.
zmaga.gif

Z Matozom sta navohala, da če vlagata preko odvetnika, da je dolžan distributer tudi plačati zahtevek v skladu z odvetniško tarifo.
Glede "razreza" teh stroškov pa sta se mogoče kaj dogovorila. Ker omenjale so se cifre preko 200.000,00 EUR.

Samo tu sta lahko zaslužila.

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
A joj pre joj!

Velika zgodba o tajkunih je še vedno tu samo sedaj pač pišejo počila o sodnih postopkih in težavah bank.
In ja v ozadju je JJ , ki ustvarja novo veliko zgodbo s pomočjo vseh bistvenih medijev. ki tečejo na pomoč kot poželjivi kužki.

In ja zato, da vplivaš na vlado potrebuješ funkcijo v vlad ali vladni stranki. Ta je pa zmagovalna.
Btw a kdo ve kako se kaj imata Isajlovič in Zemljarič? Kako je uredil svoje težave Perinič?

Sicer pa Boris Vezjak....čisto kredibilen.....heheh, ..čakam še odziv Godine in Spomenke, da bo spet ustavljala tokrat Pezdirja.

Nazadnje urejeno:

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.710
3.951
113
Ljubljana
hmpg.net
No sedaj je pa zadeva postala resna:

"Predal sem konkretna imena, konkretne zneske, konkretne kraje, konkretne postopke, ki so se zgodili," je danes dejal Pezdir.
In zakaj je s prijavo čakal do zdaj? Pravi, da je imel dva razloga. Prvi je bil ta, da je po tem, ko je izvedel, da prodajajo njegovo ime, moral izvedeti čim več. Želel je zaključiti zadevo kot celoto. Drugi razlog pa je, da je želel sprožiti širšo akcijo.

Vsem tistim, ki ste pisali, da je Pezdir že povedal imena, čestitam za natančno napoved prihodnosti. Čeprav sem bil prepričan, da si zmišljujete, tega nisem napisal, ker nisem bil prepirčan, da imate kakšne direktne povezave z g. Pezdircem, ali pa da vidite v prihodnost.

PS. In v nasprotju s prepričanjem, sam sem globoko proti korupciji, samo včasih se mi zazdeva, da so pri nas najbolj pošteni tisti, ki najbolj kričijo, ne glede na to kaj delajo, sama poštenost pa ni kriterij kdo je/ni pošten.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
psi lajajo karavana gre dalje...

kot že 1000x...

Citat:
The tree of liberty must be refreshed from
time to time, with the blood of patriots and tyrants.
It is its natural manure. Thomas Jefferson

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Vsa podatke je predal že v soboto - nič nismo napovedovali prihodnosti, samo medije smo spremljali

KPK dela v soboto?

Uradne ure za sprejem prijav:
- od ponedeljka do petka od 9.00 do 12.00

Al so dnevi odprtih vrat, tako kot pri Gorenaku, ki ga je verjetno poslušal z odprtimi usti... saj verjetno ni mogel verjeti, da se kaj takšnega dogaja pri nas.
Da bi kdo ponujal denar za kakšen posel, uslugo, to je nekaj res novega.
hysterical-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Po tvojem bi bilo bolje, da vzame denar in je tiho? Še ena nova tvoja karakterna lastnost. Ali pač nova osebnost. Kdo bi vedel.

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Vsa podatke je predal že v soboto - nič nismo napovedovali prihodnosti, samo medije smo spremljali
A sta bila Pezdir in Klemenčič na kavici in tortici?

Sicer pa jaz tole zgodbo jemljem z eno veliko rezervo... Po vseh zapisih in dejstvih obeh strani se mi zdi, da je to bolj kot ne ena zgodbica za rajo.
Že tale situacija okrog Pezdirjeve žene, Šušteršiča, Pezdirja, ŠS ipd. je čudna... Bojim se, da je financ ministerstvo šlo nekako iz dežja pod kap.

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.710
3.951
113
Ljubljana
hmpg.net
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
datum prispevka poglej, lahko pomaga
DAtum prispevka:
Ljubljana, 12.03.2012, 13:44
Rado Pezdir se je, tako kot je tudi napovedal, danes odpravil na notranje ministrstvo....
Pezdir sicer ni želel govoriti o konkretnih imenih vpletenih, je pa pojasnil, da je Nacionalnemu preiskovalnemu uradu (NPU) danes predal konkretne informacije glede podkupovanja

Danes je 12.03.2012 (tako mi kaže telefon)

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
S Klemenčičem se je sestal v soboto. Je praprotnik na poročilih to izjavil/potrdil.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik ferdo pravi:
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
datum prispevka poglej, lahko pomaga
DAtum prispevka:
Ljubljana, 12.03.2012, 13:44
Rado Pezdir se je, tako kot je tudi napovedal, danes odpravil na notranje ministrstvo....
Pezdir sicer ni želel govoriti o konkretnih imenih vpletenih, je pa pojasnil, da je Nacionalnemu preiskovalnemu uradu (NPU) danes predal konkretne informacije glede podkupovanja

Danes je 12.03.2012 (tako mi kaže telefon)

Saj ti prav kaže.

Danes je šel na "Policijo" k miličniku Gorenaku.
Prejšnje dneve pa se je očitno po kafičih dobival izven delovnega časa s KPK šefom, morda pa je šel tudi mimo zgradbe NPU... glede katere bi Klemenčič znal veliko povedati, ko je še delal za Kresalovo.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.765
6.544
113
Citat:
Uporabnik ferdo pravi:
"Predal sem konkretna imena, konkretne zneske, konkretne kraje, konkretne postopke, ki so se zgodili," je danes dejal Pezdir.
In zakaj je s prijavo čakal do zdaj? Pravi, da je imel dva razloga. Prvi je bil ta, da je po tem, ko je izvedel, da prodajajo njegovo ime, moral izvedeti čim več. Želel je zaključiti zadevo kot celoto.
Zanimivo, Zoran Thaler je imel zelo podoben zagovor.
grims-1.gif

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Citat:
Uporabnik ferdo pravi:
In zakaj je s prijavo čakal do zdaj? Pravi, da je imel dva razloga. Prvi je bil ta, da je po tem, ko je izvedel, da prodajajo njegovo ime, moral izvedeti čim več. Želel je zaključiti zadevo kot celoto.
Zanimivo, Zoran Thaler je imel zelo podoben zagovor.
grims-1.gif

Misliš po tem, ko so ga ujeli z roko v kozarcu? Se ti zdi primerljivo?

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.710
3.951
113
Ljubljana
hmpg.net
Še enkrat :
Uporabnik ferdo pravi:
In zakaj je s prijavo čakal do zdaj? Pravi, da je imel dva razloga....

Se pravi, ON pravi, da je čakal do danes. Ti pa veš, da je vse naredil že prej.