aja pa še glede kvalitete: je bolj kvalitetno seno, ker so novejši priključki "nežnejši" in ker imaš večjo storilnost, pospraviš krmo hitreje posledično je kvalitetnejša!
za vse kar si napisal delam, dajem svoj denar, ne subvencij itd. kot mlada družina tudi evra nisem dobiol.Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
softi: mi lahko poveš zakaj imaš svoj sekret in po možnosti v vsakem štuku svojega?Saj geš lahko k sosedu!
Mi lahko poveš zakaj si postavil žar na dvorišču če imaš pečico v bajti? (pa to ni osebna žalitev, samo primerjava?)
Pa zakaj ima tvoja žena (starši, otroc najbrž še ne) svoj avto če lahko bi lahko tovega vozila.
Pa tisto o 10% odstopanja zagotovo ne drži! Če pa misliš da drži pa mi citiraj pravilnik kjer to piše.
Največkrat kontrole delajo študentje, njih pa potem kontrolirajo inšpektorji, (njih pa potem evropa).
Skratka: ne vtikaj nosa tja kjer se ne spoznaš kaj preveč Nekaj nas je saj zraslo na kmetiji, nekateri imamo tudi še stike s kmetijo (mogoče malo drugače kot ti ko ga imaš preko TV, neta, in preko ARSKTRP)
Citat:
Kmet mora v dveh urah anrest to, kar je prej v 8, delovno okolje mora bit na nivoju dobro opremljene pisarne, posledično mor abit cena mleka trikrat višja. ker to, d aje kmet in dela od desetega leta, ni plačal knjig, faksov, prenočišč v ljubljani, se jebal za službo še ne pomeni, d aje njegovo delo lahko manj plačano.
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
No zadnji stavek mi je všeč