Inverter?In po ko bo ohladila bo pa izklaplala in vklaplala. Za tako sobo je 2.5kw vrh glave
Inverter?In po ko bo ohladila bo pa izklaplala in vklaplala. Za tako sobo je 2.5kw vrh glave
ima spodnjo mejo, do kot se zna spustiti, potem izklopi. Cenejše klime prav v tej regulaciji niso nekaj posebno dobre. In 2.5kw model ima praviloma nižjo mejo kot 3.5. Zato pretiravanje res nima smisla.Inverter?
če si se s ceno postavil tako visoko (verjetno že veš zakaj), potem vzameš micko in je to to. Zmontiraš in pozabiš. Regulacija odlična, zelo tihi modeli, pa wifi mislim, da imajo tudi že vsi serijsko.Wi- fi mora biti!
ima spodnjo mejo, do kot se zna spustiti, potem izklopi. Cenejše klime prav v tej regulaciji niso nekaj posebno dobre. In 2.5kw model ima praviloma nižjo mejo kot 3.5. Zato pretiravanje res nima smisla.
saj načeloma jo to res in pri klimah, da bi na veliko crkovale zaradi tega še nisem slišal. Je pa kvaliteta bivanja in sam občutek neugodnega pihanja pri premočni klimi v majhnih sobah kot pri on/off klimah izpred 30 let. Čutiš nihanje temperature in vlage, pa ti tega nebi bilo potrebno, če bi izbral primerno klimo.Pa kaj qurac mene boli qurac kaj kompresor dela? Zaradi mene naj se vrti, ali pa gleda Start. Jaz hocem da hladi. 2 uri. Ali pa cel mesec. Zunanja enota ne spreminja zvoka, ne vem kaj imate vi. Klima porabi na mesec cca 15€ ce jo zges 24 ur. Boli mene kdaj vrti in kdaj pociva.
Samo nesmeš bit ježek in pričakovat da bo klima v 10 minutah ohladila pregreto hišo. Pa je to to. Vklopiš predn je vse razgreto do amena in bi marsikdo brez vsakih težav imel švohnejše klime, ki bi normalno hladile.saj načeloma jo to res in pri klimah, da bi na veliko crkovale zaradi tega še nisem slišal. Je pa kvaliteta bivanja in sam občutek neugodnega pihanja pri premočni klimi v majhnih sobah kot pri on/off klimah izpred 30 let. Čutiš nihanje temperature in vlage, pa ti tega nebi bilo potrebno, če bi izbral primerno klimo.
In kak se to najlažje očisti?Ena današnja na temo “mi ne rabimo servisa”.
starost 7 let
p.s. Montirano v stanovanje, filtri menda redno čiščeni.
pobereš plastike dol, ventilator in vse kar gre ven in z wapom opereš. posušiš, očistiš še vse kar je ostalo od enote na steni s "čistilnimi robčki" in sestaviš.In kak se to najlažje očisti?
Tu imaš 3 Fujitsu 2kW modele z wifiWi- fi mora biti!
#514In kak se to najlažje očisti?
mene pa glih to zanima, kaj se takrat s tem garačem doagaj...a je utrujen, počiva, lenari ,....Pa kaj qurac mene boli qurac kaj kompresor dela? Zaradi mene naj se vrti, ali pa gleda Start. Jaz hocem da hladi. 2 uri. Ali pa cel mesec. Zunanja enota ne spreminja zvoka, ne vem kaj imate vi. Klima porabi na mesec cca 15€ ce jo zges 24 ur. Boli mene kdaj vrti in kdaj pociva.