Kateri model imaš in preko katere aplikacije krmiliš?
Imam iSmartgate lite… aplikacija je iSmartgate… samo je nikdar ne uporabljam, ker krmilim preko Apple HomeKit…
Kateri model imaš in preko katere aplikacije krmiliš?
Brez potrditve, da so vrata res zaprta imaš lahko Garažno razprodajo oz. dan odprtih Garažnih vrat...Za Shelly rabiš potem še senzor, da veš, kdaj so vrata res zaprta … pa malo več kolobocij je, če hočeš imeti HomeKit podporo…
Takrat, ko sem jaz to nabavljal, se ni bilo Shellyja ali drugih podobnih rešitev, kjer je malo več dela, da vse skupaj funkcionira
Torej smo samo mi tako komplicirali, da smo na vrata dodali GSM modul, BOB 4c kartico in lepo pokličeš telefonsko (not jih lahko nastaviš nekih 40-50, ki smejo klicat), vrata se odprejo - klic je zastonj, pokličeš ponovno, vrata se zaprejo, ali počakaš 9 minut in se zaprejo sama, ali pa stisneš gumb notri pri vratih in se prav tako zaprejo. Strošek GSM v dveh letih nekih 10€, ker se številke vpisuje in kontrolira/briše preko SMS in vsak SMS je pač 4c.![]()
Ali pa imaš več uporabnikov.To pride v postev, ce imas garazo nekje, kjer nimas WiFi-ja oz. internetne povezave ...
Ali pa imaš več uporabnikov.Cenovno pa je ista pašta, pa še trotl ziher da ti wifi ne zruži.
Hormann daljinec za garažna vrata.
Potreboval bi daljinca za Hormann vrata tip HS5-868-BS, ne vem, če kakšen daljinec kitajski sploh dela?
Kupil bi dva, tudi originalne, samo kovinski morajo bit, sedaj imam dva majhna črna pvc in sta zanič, so se razleteli, da imam vse polimane.
hvala
staher
Ti so dobri edini za obtežilnik! Imam doma - 1€ komad.Takele sem pa kupil kitajske pa ne grejo.