MGK
Etis
Empor
Tole mi pa izgleda kot satje v čebelnjaku in to takrat ko je bila res dobra letina medu!Ce imas takole zadelano (javni zavod) bo jp bilo najbrz pametno.
Pogleda skoozi okno, ne rabis drona da vidis
če na videz ni zasvinjano, potem se ne obremenjuj preveč. Ne bo bistvene razlike. V kolikor pa prideš enostavno zraven, lahko tudi opereš (ampak previdno, da ne zmočiš elektronike).ej Igi, a se te zunanje enote kaj spira rebra/ čisti na vsake toliko let?
ne poznam. To je kao nek "ionizator" če prav razumem.Igi eno vprašanje, bi rabil tvoje mnenje. Zanimam se za nakup Panasonic Etherea klimatske naprave, predvsem zaradi generatorja, kateri s svojimi produkti čisti zrak. To mi je No.1, potem pride še vse ostalo. Klima se bo rabla pretežno za hlajenje, gretje tud v kakem prehodnem obdobju, tako da iz tega naslova ni nekih večjih dilem. Tvoje mnenje okrog teh klim? Maš kaj izkušenj z njimi?
Hvala in lep pozdrav
N
To je kot kaze nekaj podobnega kot plazma filter od mickene poznam. To je kao nek "ionizator" če prav razumem.
Nekaj sigurno pomaga. Da bi pričakoval opazno razliko, pa jaz nebi stavil na to.
mogoče dopišeš model klime za začetek. LN?Prišel je čas, da se micka izkaže, pa se nekak ne razumeva...
Prvi največji problem je, da ima daljinec največ funkcij (original app in HA, nekaj stvari ne omogočata)
Če jo prižgem preko app-a ali HA, potem snezor v klimi zazna temp in neha gret, 3m stran pa je 2 stopinji hladneje...
Ima micka tudi za to kao rešitev i-see senzor, ki skenira okolico in lahko meri temp na razdaljo (vsaj tako jaz razumem) ampak to lahko vklopim samo z zobotrebcem na daljincu
Težava pa je sedaj v tem, da ko je ta i-see vklopljen in želim, da je vse na avtomatsko, klima skos dela na full.
Lahko jaz potem zmanjšam stopnjo pihanja. Samo sem mislil. da bom imel manj dela z njo kot pa če na drva kurim...
Ima kdo tako klimo in je naštudiral kaj poklikat, pa da se čez teden ne rabim več ukvarjat z njo?
p.s. ja sem tudi navodila prebral
Daj schreenshot appa da se vidi kaj imaš nastavljenoPrišel je čas, da se micka izkaže, pa se nekak ne razumeva...
Prvi največji problem je, da ima daljinec največ funkcij (original app in HA, nekaj stvari ne omogočata)
Če jo prižgem preko app-a ali HA, potem snezor v klimi zazna temp in neha gret, 3m stran pa je 2 stopinji hladneje...
Ima micka tudi za to kao rešitev i-see senzor, ki skenira okolico in lahko meri temp na razdaljo (vsaj tako jaz razumem) ampak to lahko vklopim samo z zobotrebcem na daljincu
Težava pa je sedaj v tem, da ko je ta i-see vklopljen in želim, da je vse na avtomatsko, klima skos dela na full.
Lahko jaz potem zmanjšam stopnjo pihanja. Samo sem mislil. da bom imel manj dela z njo kot pa če na drva kurim...
Ima kdo tako klimo in je naštudiral kaj poklikat, pa da se čez teden ne rabim več ukvarjat z njo?
p.s. ja sem tudi navodila prebral
Nimam 10m dolge bajte Ampa kot sem napisal, "samo" 3m stran.mogoče dopišeš model klime za začetek. LN?
Je pa dejstvo, da ti nebi rad pihanja "na ful", na drugi strani pa bi rad imel 10 metrov stran enako toplo kot pri izvoru. Ne gre to tako... Daj en radiator na hodnik in poročaj kako tople imaš sobe.
pošiljam sliko daljinca. ker kot sem rekel, v appu "pol" stvari ne vidiš oz ne moreš nastavit.Daj schreenshot appa da se vidi kaj imaš nastavljeno
pa dela samo pihanje na ful ali dejansko tudi kompresor? Si kaj porabo pomeril?Razmišljam tudi, da imam enostavno toliko izgub, da mora skos delat na full, če želim imeti 22-23st
porabo merim ja preko vtičnice in imam v HA. od 300-700W. Sedaj ko po moji logiki bi naj vzdrževala temp je 430W. Pihanje pa bi rekel, da je 3-4 od 5pa dela samo pihanje na ful ali dejansko tudi kompresor? Si kaj porabo pomeril?
to je po moje čisto OK. Ker če bi kompresor delal "na polno" bi bila poraba precej večja. Razen, če bi bilo premalo plina, ampak potem nebi segrela in načeloma tudi v napako padla.porabo merim ja preko vtičnice in imam v HA. od 300-700W. Sedaj ko po moji logiki bi naj vzdrževala temp je 430W. Pihanje pa bi rekel, da je 3-4 od 5