Klima razvlazevanje

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.413
2.425
113
Načrt da bi klime prvo prvo dal na max. gretje in ven skuril, nato pa razkužil je propadel. Ugotovil sem da v trenutnih razmerah gretja klima sploh ne dovoli pognati, očitno je veni prevroče ali notri pretoplo.

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.856
686
113
Načrt da bi klime prvo prvo dal na max. gretje in ven skuril, nato pa razkužil je propadel. Ugotovil sem da v trenutnih razmerah gretja klima sploh ne dovoli pognati, očitno je veni prevroče ali notri pretoplo.
Saj ne rabiš gretja za razkuževanje. Satovje našpricaš s tisto peno in je to to. Če pa te skrbi da je satovje še vedno vlažno, pa pač klimo ugasni za kakšno uro in jo odpri gor da se prej posuši.

Jaz pri razkuževanju klimo izklopim tik pred in kar vlažno našpricam. Nazaj jo pa vklopim že po cca. pol ure, ko pena že usahne.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.413
2.425
113
Drži ampak ne zdi se mi neumna ideja da dam za ene 15 min gretje na max. da se satje dobro zagreje, mislim da temperatura satja doseže kar lepo temperaturo in bi znala vročina "pobiti" marsikatero nesnago oz. živi organizem. Nato bi ugasnil, počakal da se shladi in ga vmes med satje nažgal z alkoholom.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.413
2.425
113
Je toliko padla temperatura veni da sem lahko pognal gretje, vprašanje če se to sploh do 45 segreje, skratka slabo.