Redno z namenskim čistilom. "Serviser" ti pa ni podal obrazložitve zakaj nebi satovja spucal z namenskim čistilom. Res dober majstr.A kdo od vas sezonsko razkužuje notranje enote?
Probal. Na eni je OK, na drugi pa (ker je kuhinja blizu) niti približno ne.Ob pogostem umivanju zadostuje milnica in voda (prebrišeš z mirkokrpico na kateri je milo ter splahneš). Imaš razkuženo in ne vnašaš nobene kemije, ki potem piha nate (in praktično zastonj ).
Redno z namenskim čistilom. "Serviser" ti pa ni podal obrazložitve zakaj nebi satovja spucal z namenskim čistilom. Res dober majstr.
Lahko našpricaš čisti alkohol, če ga imaš...ni potrebe po redčenju. Razkuži, dobro hlapi, ni nevaren za ljudi. Ko našpricaš pojdi ćez satovje s čopičem (nežno) in nato zopet našpricaj, da odteče svinjarija.Sem govoril z enim drugim serviserjem ki je rekel niti slučajno tega not špricar da če sem nor, da je to sama kemija. Njegov predlog, glede na to da so klime nove, naj sedaj poleti dam na program gretja, na najvišjo temperaturo za ene 15 minut in bo menda takrat ko se bo zagrelo pokurilo tiste bakterije ali karkoli daje rahlo neprijeten vonj. Verjamem da ta metoda ne pomaga pri klimah kjer je not že zaredila plesen in še kaj. Je za poskusit. Sicer pa študiram nekaj drugega. Kaj če dam v šprico medicinski 70% alkohol in ga fajn našpricam med satje not in pustim da se posuši?
Izopropanol verjetno se bolje.Lahko našpricaš čisti alkohol če ga imaš...ni potrebw po redčenu. Razkuži, dobro ouhladi ni nevaren za ljudi. Ko našpricaš pojdi ćez satovje s čopičem (nežno) in nato zopet našpricaj da odteče svinjarija.
Kaj pa je razlika med tem iz Merkurja in 3DJaka? V službi kar veliko porabimo tega iz merkurja, pa če obstaja kaj boljšega...Pojdi v lekarno Ali sanolabor pa povprasaj za 70% robo.
Lekarne prodajale v casu korone. Tega is Merkurja se pa izogni.
Tle prva najdba is neta ki stima: Link
V kemiji končnica -ol pomeni, da gre za alkohol (metanol, etanol), tako da je izopropilni alkohol in izopropanol eno in isto.Torej ta je najjači? https://www.merkur.si/izopropil-alkohol-1l/
Gledam da pri nas izopropilni alkohol prodajajo isto kot izopropanol (IPA). A na tvojem linku piše da to ni isto? Koliko sem razbral iz naslova?