To končne kupce bolj malo briga, očitno so naši osebni podatki dostopni vsakemu svežepečenemu agentu in zavarovalnice se nič ne branijo tako sklenjenih pogodb.Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Še enkrat. Kličejo predvsem agencije, agentje in klicni centri ki delajo za več zavarovalnic. V ponedeljek sem imel na obisku tipa, ki je bil očitno iz ene take ustanove, klicala je deklina iz klicnega centra podobne ustanove in se izdajala za zavarovalnico Sava. Vse skupaj pa ima veze s samo zavarovalnico toliko kot nevesta s poštenostjo...
BTW, a niste vsi zavarovalničarji tukaj dejansko iz takih ustanov?
Citat:
Uporabnik Matej pravi:
Kaksen visek ima? Tzz ze ima kzz potem verjetno ne rabi tega podatka. V cem je dopis zavajajoc? Ne vem zakaj pol kar vseh 400 al kolkrkol tisoc ljudi ki so po tvojih besedah neuki ne saltajo na vzajemno.
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Še enkrat. Kličejo predvsem agencije, agentje in klicni centri ki delajo za več zavarovalnic. V ponedeljek sem imel na obisku tipa, ki je bil očitno iz ene take ustanove, klicala je deklina iz klicnega centra podobne ustanove in se izdajala za zavarovalnico Sava. Vse skupaj pa ima veze s samo zavarovalnico toliko kot nevesta s poštenostjo...
BTW, a niste vsi zavarovalničarji tukaj dejansko iz takih ustanov?
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik Matej pravi:
Da
Govori zase prosim in ne zavajaj.
Odlično napisano.Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Triglav po moje z uporabo teh agencij dela sebi medvedjo uslugo. Vsak nov "agent", ki pride namreč najprej skritizira obstoječe police. Kaj naj si potem pameten človek misli? Da bo pa zdaj nova polica "uauu"? Dejstvo je da ljudje rabijo in želijo zavarovanja, želijo pa tudi konsistenten in za obe strani pošten odnos, po možnosti z enim agentom za vsa zavarovanja, s katerim potem skozi leta tudi stkeš nek odnos. Tako gre pri ostalih triglavovih zavoranjih, samo pri (naložbene) življenjeskem in razni nezgodnih drkajo s temi akviziterji.
Citat:
Uporabnik Garfildd pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik Matej pravi:
Da
Govori zase prosim in ne zavajaj.
Hahaha, Matej al kaj, ne on pa ne zavaja, nikoli...