Klasika: Kateri film ste gledali?

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Insanitarium - 5/10 (začne se sicer obetavno, ampak potem se začne klanje in špricanje krvi...nobene globje zgodbe, srhljivih prizorov, mističnosti...ena tistih preveč tipičnih ameriških "grozljivk", ki jih snemajo v zadnjih letih)

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
39
pa dobr, tistim k je všeč nej jim bo. ne bom pa zato tko kot onadva, jz tuki pisu da so taki filmi všeč samo motenim osebam
bonk.gif

če bi se nekateri brigal zase, bi blo vse lepo in prav

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.904
113
nikjer nisem napisal da si retardiran. samo da mogoče določeni filmi niso najbolj za tebe. Priporočam kako kungfu pando recimo, tam ne bo težav (verjetno)
smile-1.gif

Georgie

chairman
1. sep 2007
982
0
16
Far Far Away
Kaj, a ni nobenega geja na tem forumu?!?
confused-1.gif

Milk[/COLOR] - ocena: 8/10

Hm, zanimivo ... Zadnjič sem odprl eno debato na temo mleka z in brez laktoze ... No, zdaj pa še en "mlečni" film.
grin1.gif
Pravzaprav je tole zame drugi film z eksplicitno gejevsko tematiko, ki sem si ga ogledal kdajkoli, poleg Brokeback Mountain pred štirimi leti. In ko ravno že omenjam slednjega - zanimivo mi je bilo tudi to, da me je James Franco[/COLOR] res neverjetno spominjal na pokojnega Heatha Ledgerja (morda je to celo kje na spletu kdo že omenil pred mano ...). Sicer pa sem mnenja, da bo Milk Seanu Pennu pustil zelo močan pečat, katerega se ne bo rešil (ne da bi s to besedo želel poudarjati kakršenkoli in morebiti negativen prizvok!) do konca svoje kariere. Film je namreč dobil natanko tista dva oskarja, ki si ju je tudi dejansko in edino zaslužil. V splošnem in izven nagrajenih kategorij torej ni bil nič kaj posebnega, je bilo pa v njem povedanih kar nekaj zanimivih (korektnih, vendar ne politično, kar je seveda čisto ok ...) razmišljanj in idej.

Mimogrede, moram omeniti še odličen prispevek Patricije Maličev v zadnji Sobotni prilogi, na temo zadnje podelitve oskarjev. Très bien!
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Twilight - 5/10: Zanimiva zgodba, ki je nerodno posneta (nekak zasanjano na trenutke zgleda). Vidi se, da ravno nekega hudega budgeta niso imeli. Po moje je knjiga dosti bolj zanimiva, bo treba poiskat in prebrat. Zgleda kot kak TV film, je pa gledljivo, tudi kar nekaj smešnih situacij je vmes.

Carlito149

Pripravnik
18. apr 2008
978
0
16
Rokenroler 9/10

Končno spet zanimiv izdelek Guy R., veliko likov, dobri dialogi, zasuki zgodbe, sploh pa stil snemanja-super.
Prejšnji film Revolver mi nekako ni potegnil, sedaj pa komaj čakam nadaljevanje Rokenroler-ja.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
The unborn 7/10

Gledljivo, kakšnega presežka pa ni bilo.

moteey

Pripravnik
23. feb 2009
111
0
16
Unborn 8/10
Odette Yustman luštna punca, ni kaj
smile-1.gif
Všeč mi je blo, da je film držal napetost od začetka do konca

Sirotišnica 7/10
Se mi zdi, da se nekateri deli preveč vlečejo. Mi je pa všeč, da niso vse stvari takoj jasne in da je treba malo razmišljat ob gledanju.

kajn

Guru
5. okt 2007
2.840
1.684
113
Iskajoč brata
Max Payne 5/10
uf-1.gif

Ziva katastrofa, edina pozitivna stvar filma, je racunalnisko narejen sneg, ki vsaj malo spominja na špil.

PS: V filmu se je 2x pojavil znak V v krogu, kot ga vidite na levi
smile-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.094
1.265
113
42
hm nevem zakaj ampak Vendeta je nekak maščevanje in Max Payne se nekak maščuje. Zdej a to vidš pa ni moj problem