Klasika: Kateri film ste gledali?

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
V zadnjih dneh sem pogledal nekaj starejših filmov, ki sem jih zamudil:

Anna and the King: 9/10 - čudovita zgodba o različnosti dveh kultur in vrednot, Yun-Fat Chow je odlično odigral, še boljše kot v Crouching tiger, hidden dragon.

Contact: 10/10 - nikoli nisem gledal filma v celoti, sedaj je le prišel na vrsto. Odlična igra Jodie Foster (kdaj pa ni?
wink-1.gif
), zanimiva zgodba, ki te 2 uri in pol brez težav obdrži pred ekranom. Must see za ljubitelje ZF in UFO-jev.

Luchka

Pripravnik
6. dec 2007
216
0
16
SouthPark - poskusi še ta staro verzijo Ane in kralja, kjer je igral Yul Brynner - meni je bila bolj všeč.

Sicer je bil pa včeraj na sporedu Sweeney Todd. Tiste rime o Londonu so tako fantastične! Sicer pa ni ravno najboljši Burton to. 8/10

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
39
Citat:
Uporabnik x5x pravi:
Seven Pounds
Ocene.... 9.
Fenomenalen film ker šele na koncu dojameš zakaj se je šlo

sej ti je lahko takoj jasno da ne more bit davčni inšpektor, ker njih prov malo briga kaj je s tabo, važno da plačaš. + naštevanje tistih sedmih imen in potem slika nesreče...

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
Citat:
Uporabnik x5x pravi:
Seven Pounds
Ocene.... 9.
Fenomenalen film ker šele na koncu dojameš zakaj se je šlo

sej ti je lahko takoj jasno da ne more bit davčni inšpektor, ker njih prov malo briga kaj je s tabo, važno da plačaš. + naštevanje tistih sedmih imen in potem slika nesreče...

Zelo dober film, inovativna zgodba..... 9/10

Je pa res, da kmalu po začetku postane zgodba zelo predvidljiva, ne šele na koncu, če si le malo priseben pri gledanju filma.
SPOILER!!!
uganka mi je bila le kakšen bo samomor, da bodo organi fit, možgani pa OFF. Na meduzo pa res nisem niti prbližno pomislil.
zmaga.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Kje na www.kolosej.si je kakšen Arhiv? Namreč zadnjic je bil gor še en film k mi je bil vseč, pa ga v spletnih trgovinah še ni bilo za "najdt" , zdej pa tut naslova ne vem več.

Bil je pa kakšen mesec nazaj zagotovo še gor, neka akcijska zadeva, na naslovnici je bil model z sončnimi očali.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Doubt - 6/10: En sam dvom so raztegnili v uro pa pol filma. Premalo za uspešno zgodbo. Igra sicer odlična (če ne bi bilo 3/10), to pa je tudi vse. Stran vrženih 90 min.