Klasika: Kateri film ste gledali?

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Quarantine: 8/10 - f00ckin' scary, po dolgem času dobra grozljivka. Minus točke za ''live'' način snemanja, ki ga osebno ne maram (v stilu Cloverfield oz. še bolj v stilu Blair Witch Project, predvsem konec je čista kopija).

Georgie

chairman
1. sep 2007
982
0
16
Far Far Away
Videno včeraj v mirnem in prijetnem vzdušju ljubljanskega Koloseja:
smile-1.gif

The Day The Earth Stood Still[/COLOR] - ocena: 7/10

Zakaj? Ker gre za film s čisto premalo izkoristka. Malce več bi moral imeti "duše kot tudi materije".

Slučajno sem pred nekaj meseci na HTV (kje pa drugje ...) ujel Michael Renniu[/COLOR]. Tako. Saj najbrž sem imel še kaj v mislih napisati, ampak mi je že ušlo, pa da ne bom preveč dlakocepil ...
wink-1.gif
Aja, še en odlomek iz originala:

The Day The Earth Stood Still - klip iz l. 1951[/COLOR]

In - last, but not least - a hoče kdo slišat, kakšno zvonenje približno imam jaz na tulifonu?
tongue-1.gif

http://www.bridewars.com/[/COLOR]

Robbit

Fizikalc
26. jul 2007
2.209
20
38
Das experiment 7/10

Ko sem ga gledal prvič mi je bil boljši. Udeleženci eksperimenta se prehitro začnejo kregat, kar po moje ni realno.

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
The Day the Earth Stood Still 9/10 - 10-tka ni zaradi holivudskih klišejev: spet se vse vrti okoli New Yorka, vojska ima Microsoftov Surface na vsakem vogalu s grafičnim vmesnikom, ki ga niti Windows 7 ne bo premogel... Računalniki v vojski so v resnici suhoparni sivi s Windows Server, ne pa neki grafi pa multi-touch screeni in podobne bedarije
tongue-1.gif

OK če gremo k zgodbi - film je definitivno prekratek in se zaradi tega premalo poglobi v zgodbo, drugače pa ni pripomb.

Georgie

chairman
1. sep 2007
982
0
16
Far Far Away
Jah, kaj čmo, vidi se, da si mlajša generacija (najbrž osemdeseta).
grin1.gif
Ampak si me vseeno malce presenetil z oceno.

Jaz pa ravno iz Kinokluba Vič, kjer sem si pogledal "že znane stvari" ...
frown-1.gif

Gomorra[/COLOR] - ocena: 8/10

Film morda ni ravno primeren za vzdušje veselega decembra (hm, ali pa je ravno zato!) in moram priznati, da me ni napolnil ravno z nekim pozitivizmom (kljub temu da je prikazal po mojem predvidevanju kvečjemu "tretjino možnega" ...). Kar je bilo sicer pričakovati. Knjige najbrž ne bom šel brat (ne bom pa obljubil
wink-1.gif
), ker gre gotovo še bolj v podrobnosti. Ena od zgovornih opazk je bila recimo ta, da na začetku v kadrih skoraj ni bilo videti moških ... Prava vojna. Če dobro premislim, kaj je npr. tisto, kar mene spravi v slabo voljo pri ogledu enega takšnega filma - namreč, ne toliko hermetična usoda ljudi kot to, kar delaj(m)o okolju.

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Res, meni je bil zelo všeč - sem pa že navajen, da imam precej drugačen okus od ostalih (pa to ne pomeni, da se mi zdijo recimo Scary Movie najboljši filmi vseh časov
wink-1.gif
). Imam pa že na kompu original iz 1951, ki je baje super, tudi ocena na IMDB je odlična, pa da vidimo...

Gomorra pa je pač žalosten film ampak mi ni pokazal nič takega, kar že nisem vedel, da se dogaja na jugu Italije.

factis

Pripravnik
24. jul 2007
118
0
16
What just happened 2/10
crazy1.gif

Tako dolgočasnega filma že dolgo nisem gledal. Pravzaprav tako bednega izgovora za komedijo. Ne vem, če sem se med celim filmom trikrat zasmejal. To je bila prva predstava (in upam zadnja), na kateri sem bil v kinu priča temu, da so ljudje dejansko med filmom vstajali in zapuščali dvorano. Mi je v bistvu žal, da je nisem tudi jaz. Sem po nekem čudežu potrpel do konca.

Res brezveze zapravljen denar. Ne vem, kdo je De Niru in Willisu svetoval, naj igrata v tem podnu. Prisežem, da se večkrat zasmejem med Ðurovimi "mojstrovinami".

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Meni pa se še nikoli ni zgodilo, da bi folk šel ven med filmom ker bi bil brezvezn. So pa šli že ven pri kakih hudih grozljivkah, kake punce ali pa starejši.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
V soboto sem videl par ljudi, ki so šli ven med filmom Body of Lies, ena levo od mene pa je zaspala celo (ne to ni bila tista, ki je bila z mano v kinu
grin1.gif
).

Sicer pa film pod pričakovanji.