Klasika: Kateri film ste gledali?

Cool...

Samo da je kej Britiš mi je že všeč
smile-1.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Jap, dobro je šiptarčke pospravljal.
grin1.gif

Če bi igral Seagal, sploh gledal ne bi. Liam ima pa tak karizmatični obraz. Če drugega ne, film takoj deluje bolj resno.
grin1.gif

Dante

Pripravnik
3. sep 2007
544
0
16
Citat:
Uporabnik Dante pravi:
Gledal zadnji izdelek bratov Cohen :Burn after reading . moram reči,da sem bil kar razočaran.
zdi se mi, da so njuni filmi vsi po istem kopitu. Začetek zgodbe je obetaven do vrhunca potem pa hitro pade.
Vse že videno s tem da je film dolg tam uro in pol.
na +strani:
Seveda igra starih mačkov (Malkovich,Clooney,Pitt...) je odlična.Pa tudi Francis McDormand in Tilda Swinton sta izvrstni.

ocena:7/10

Georgie, to je bila moja ocena par strani nazaj
smirk-1.gif
.
Glede na slavo, ki ju imata brata Coen ju ne bi smeli reševati samo izvrstni igralci.

Luchka

Pripravnik
6. dec 2007
216
0
16
Končno pogledala zadnjega Batmana. Zanimivo, temačno, mal preveč patetično ... Ni bil slab, samo jaz sem malo tečna.

mr_

Guru
20. sep 2007
9.411
2.764
113
Se kar strinjam s tabo, ceprav sm vceraj zaspal na 1 uri filma... Pa danes do konca. Vsekakor pa je za pogledat.

Georgie

chairman
1. sep 2007
982
0
16
Far Far Away
Ahaaa! Se pardoniram za ta spregled!
smile-1.gif

Ob malce pozni uri sem se zmislil za komentar, po dolgem dnevu, tako da me je potem za čarunalnikom že ene dvakrat skoraj zmanjkalo in nisem šel nazaj preklikavat. Sem mi je tudi ves čas zdelo, da sem že nekje videl oceno za ta film.

Sicer si kar korektno napisal svoje videnje, oceno. Torej bi mu tudi sam moral dati prej osem kot devet, so mi pa vseeno bili dialogi zelo všeč in to, da so bili znani ("dobri") igralci dovolj dobro vodeni (oziroma so v vloge vložili več kot dovolj sebe), kar ni ravno pogost primer v današnji kinematografiji.

mr_

Guru
20. sep 2007
9.411
2.764
113
Ti kar pojdi na predstavo, se splaca, jst sm zaspal doma v postelji... Film je dober, ni pa presezek.