Klasika: Kateri film ste gledali?

Robbit

Fizikalc
26. jul 2007
2.209
20
38
Zakaj ban
confused-1.gif
Konca nisem nič izdal, že nekdo pred mano je povedal, da je tragičen konc. Ocena se mi zdi znotraj žanra tudi primerna.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.095
1.271
113
42
Citat:
Uporabnik Robbit pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Je res tolk kul ko pravijo?

Film sicer ni nič posebnega, kot večina novih grozljivk pač. Samo konec je pa res nenavaden, ekstremno tragičen.

Če to misliš za The mist pol pa res nevem...9/10 teh mist ...hud film, pa sploh ni grozljivka, konc je res en boljših. Vmes bi najraj kr v film skoču pa kkšnga ustrelu. men je bil hud, Stephen King = master

Georgie

chairman
1. sep 2007
982
0
16
Far Far Away
Citat:
Uporabnik Robbit pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:

Film sicer ni nič posebnega, kot večina novih grozljivk pač. Samo konec je pa res nenavaden, ekstremno tragičen.

Se strinjam s prvim stavkom, čeprav je film v resnici še veliko manj kot "nič posebnega", kar sem že napisal. Moram biti kritičen, morda sem še premalo, ker sranja (še oproščam bralcem) v filmski (in vsej ostali industriji) je vedno več in vse bolj podcenjujoče je (pa se ne bojim zase ...). Pa zdaj ne bom šel v detajle glede konkretnega filma zgoraj. Konec je pač takšen, kot je. Po mojem je bil tam višek premisleka vseh njegovih avtorjev, pa še ta je bil mimosunek - če se izrazim v terminologiji foruma.
wink-1.gif

No, pa še malo epepeja.
smile-1.gif

Prihaja Quantum Of Solace[/COLOR]. Ocene še ni(mam).
grin1.gif
Bo še malce za počakati. Ampak to bo vsaj res (znanstvena) fantastika, hehe ...

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.095
1.271
113
42
Citat:
Uporabnik Georgie pravi:
Citat:
Uporabnik Robbit pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:

Se strinjam s prvim stavkom, čeprav je film v resnici še veliko manj kot "nič posebnega", kar sem že napisal. Moram biti kritičen, morda sem še premalo, ker sranja (še oproščam bralcem) v filmski (in vsej ostali industriji) je vedno več in vse bolj podcenjujoče je (pa se ne bojim zase ...). Pa zdaj ne bom šel v detajle glede konkretnega filma zgoraj. Konec je pač takšen, kot je. Po mojem je bil tam višek premisleka vseh njegovih avtorjev, pa še ta je bil mimosunek - če se izrazim v terminologiji foruma.
wink-1.gif

KOnec je tak samo zato ker ga je direktor sam dodal zato ker folk pada na take zadeve. V pravi zgodbi vsi prežvijo. Zih veruješ v boga pa mogoče nisi dojel da ga ni. Tko ka una zmešana babnica.

Nazadnje urejeno:

lan07

Pripravnik
15. dec 2007
95
2
8
Citat:
Uporabnik Zorroslav pravi:
Fat Pizza
Jaz mu bi dal oceno 10, ker je res odbit film. Verjamem pa da mu bi marsikateri dal 1 zaradi humorja ki ni vsem smešen.

Se strinjam!! Zakon komedija, meni ena najboljših.

mr_

Guru
20. sep 2007
9.417
2.770
113
Se strinjam s tabo, mogoce se kaj nizjo oceno. Je bolj poudarek na drami kot pa o zgodbi z goljufanjem. Razocaran.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Ladron que roba a ladron (2007)

Super film, v katerem so uspeli združiti nekaj pravih latinoameriških igralcev. Verjetno mi je bil film še bolj zanimiv, ker junake poznam iz telenovel in sem jih prvič videl v povsem drugi luči - nekako bolj realni.
wink-1.gif
9/10

Ladron_Que_Roba_A_Ladron_15.jpg

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
21

5/10 .. povprecno igranje, zgodba se ima nek potencial.. samo spet prevec te razvlecene klasicne zgodbe.. SPOILER: nerd pac postane velesupadupaArrogantCar in pol ga usi skenslajo in pol mu je toliko bad, da je na koncu seveda happy ending..

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Praqvkar ogledal: Hit poletja 7/10

Čeprav igralska zasedba skor identična petelinjemu zajterku, ga niti približno ne doseže.
Je pa kul film. Priporočam. Premalo zgodb, premalo prepletanja (nekaj so poskušali, ampak je blo
preočitno, + dubaj ipd...) Kakorkoli, prikazano da slovenske punce ne dajo hitro. Kar pa spet ni res.
Še manj pa v šovbiznisu.

Poglejte in ocenite.

(Novak je spet bil fantastičen. Nažalost edini v filmu.)

decva

Pripravnik
5. sep 2007
462
0
16
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Lepa sela, lepo gore. Že ene tretjič
9/10

se strinjam- je ze kar klasika ratal.
aplauz.gif