Klasika: Kateri film ste gledali?

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
There will be blood 7/10

Ta starmu se na koncu čist odpelje
smile-1.gif
, no sej že čez ceu film kaže pretenzije, da ni čist gladek.

kajn

Guru
5. okt 2007
2.843
1.686
113
Iskajoč brata
Gone baby gone 8/10

Najbolj v tem filmu je presenetil ritem filma. Ponavadi so taki filmi polni napetosti in hitrega ritma, tukaj pa čist umirjen vse, razn ene par prizorov, kjer je pa čisto nasprotje, kamera skače pištole pokajo, kumaj de zaznaš dogajanje. Za Affleck-ov prvenec, kot režiser, me je kr lep presenetil. Sama zgodba kot celota je občasno rahlo predvidljiva, kar pa ne pokvari filma.

kajn

Guru
5. okt 2007
2.843
1.686
113
Iskajoč brata
Lucky you 6/10

Film o igralcu pokra, ki živi za igro. Kar z lahka pride tudi z lahka gre. Če si igralec pokra, ti bo film zanimiv, saj večino časa igrajo poker.
shocked-1.gif
Igralec
Eric Bana prikaže premalo karizme in slabo predstavi lik. Zraven sta še dve stranski zgodbi; prva je o novi ljubezni, ki jo v filmu predstavlja Drew Barrymore in o večnem nasprotniku, njegov oče,ki pa ga v filmu predstavi Robert Duvall. O Robertu nimam komentarjev, saj je igralec in pol in to v vsakem filmu dokazuje, Drew je pa odigrala preveč plehko in ne pride do izraza.

Georgie

chairman
1. sep 2007
982
0
16
Far Far Away
Danes se mi pa ne da pisart.
tongue-1.gif

Michael Clayton[/COLOR], ocena: 8/10

Tole je bil nekako še dolg za nazaj, ker sem film, ko je bil na rednem sporedu, izpustil (in ker trenutno ni boljše alternative). V petek sem si ga izredno ogledal v kinu Vič. Čeprav prej nisem imel kaj dosti pojma o filmu, mi je bil ta kar všeč. Precej suveren, brezhiben, čist, skorajda sterilen. Moram reči, da George Clooney zadnje čase sodeluje pri vedno več ali vedno bolj odličnih filmih (z redkimi izjemami). Tokratni film me je vsaj malce spominjal na The Insider[/COLOR], ki pa je pred leti, žal, ostal le pri nominacijah (za oskarja). Morda zaradi tematike ...
grims-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Bemti kaj pa naj grem ta teden gledat... Ostala sta mi samo še PS ljubim te in Punca mojega brata. Slovenskih veveričkov in 10.000 let sigurno ne mislim gledat, ostalo pa sem že vse videl.

decva

Pripravnik
5. sep 2007
462
0
16
trade - ja res je vmes kak nepotreben hollywoodski dialog, ampak dam 10/10 za zgodbo... mal perverzno dejanje z moje strani, ampak gre enostavno za to, da je tolk tega sranja katerga se mi se zavedamo ne, in da ce se samo mal pobrigas, vidis da se tud v nasi ljubi slovenici dogajajo take stvari, da mi gre na kozlanje... te stvari so dandanes realnost, pa mogoce bi blo fajn posnet se vec filmov, dokumentarcev, antireklam, da bi vsaj mal bolj pozorni ratali na te stvari...pa na nase balkanske/albanske poti trgovine z belim blagom.. skoda ker je "za nas filmoljube" to samo se en film vec..

nic grem zdele se kaj bolj lahotnega gledat...
smile-1.gif

mr_

Guru
20. sep 2007
9.417
2.770
113
Lucky you - 7/10
A hotshot poker player tries to win a tournament in Vegas, but is fighting a losing battle with his personal problems.

Malo drame, malo ljubezni in malo pokra. Kar simpaticna kombinacija. S stola vas ne bo vrglo, za kaksen vecer pa bo.

Die Fälscher 8/10
The Counterfeiters is the true story of the largest counterfeiting operation in history, set up by the Nazis in 1936...

Stalingrad (1993) 8.5/10
A depiction of the brutal battle of Stalingrad.

Shoot 'Em Up 4/10
He, he, akcija, kao...sam se bol smejes zraven na vse finte, ki jih izvaja Mr. Smith. Sej je za pogledat sam ne pricakovat 'realne' akcije. Krogle leijo vsepovsod...

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.095
1.271
113
42
Eastern Promises 9/10
Mortensen je hudo odigral, scenarij pa tud ni tok slab. Mogoče bi ibl lahko daljši kkšno minuto

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
10.000 BC 9/10
Dober film ampak mogoče vseeno malo preveč poudarka na ljubezenskem delu zgodbe in preveč sodobna ljubezen. Sem pričakoval več akcija samega takratnega časa. Je pa vseeno "must see", ker je dobro posnet in tud montaža je super.

Meet The Spartans 10/10
Svetovna parodija vsem znanega filma 300. Sem se kr pošteno nasmejal ob gledanju. Mogoče so kaki prizori malo razvlečeni ampak ni moteče. Tud ta film je "must see".