Sem ga tudi gledal predvčerajšnjim.
Nekak mešani občutki, 10tka gre za izvirnost, zgodba tudi veliko ne zaostaja, predvsem podajanje informacij (preko TV).
Pogrešal sem edino nek epilog, tako kot pri Blair Witch Project, navsezadnje je to Holivudski film, kjer ni prostora za skrivnostnost ampak morajo biti informacije postrežene na srebrnem pladnju.
Če bo nadaljevanje pa ta ne bo v stilu nadaljevanja same zgodbe, ampak vzporedna zgodba nekoga drugega, ki je prav tako snemal (med hojo po mostu se vidi nekoga, ki tudi snema in se celo pogledata med sabo, kar pravijo, da bi mogoče uporabili kot neko stično točko med zgodbama).
Drugače pa sem gledal nazadnje še Pokoro, ocenil bi zelo težko. Film se zelo vleče ampak z določenim namenom (dolgoletno trajanje pokore/trpljenja). Zgodba je izvirna (pravzaprav se ne spomnim filma s tako zgodbo), brez nepotrebnega olepšavanja in happy endinga v stilu pravljic. Priporočam samo romantičnim/sentimentalnim dušam, ostali boste odšli iz kinodvorane po pol ure.
Potem še:
Zaklad Pozabljenih: Knjiga skrivnosti - še eden izmed ''Indiana Jones'' filmov, malo poskuša kopirati Da Vincijevo šifro, je pa zgodba polna lukenj kot naše ceste. Pač film za ''sit back and relax'', brez premišljevanja ''zakaj pa tak, to ni možno'' ipd. Plus točka pa za humor, ni nekih prežvečenih for.
Jaz Legenda - Zelo dober film, nebi sicer rekel, da se je Will Smith izkazal z igro, je pa zgodba dovolj zanimiva, da te pritegne ne glede na to kdo bi igral. Tudi malce pomanjkljiv konec, kar se mi zdi, da je zadnje čase kar praksa v Holivudu, najverjetneje zaradi lažjega snemanja morebitnih nadaljevanj. Priporočam ljubiteljem akcije/srhljivke.
Toliko zaenkrat, sam grem vsak teden v kino, tak da bom še večkrat napisal kakšen review.