Klasika: Kateri film ste gledali?

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
let the right one in 6,5/10
Sem se spomnil na ful dobre komentarje tega filma na alterju, po filmu grem pogledat kdo vse ga je hvalu, pa vidim da je bil to samo "goba", ampak ga je 3x pohvalu.
jezen.gif

Film osebno mi je bil beden, čeprav je ocena na imdb-ju zelo visoka. Mogoče mi je bil beden zaradi tega, ker se gre o VAMPIRJIH
bonk.gif
kar pri meni sproži podoben vir "navdušenja" kot vesoljci.
No, če bi vedel že prej o čem je govora, ga itak sploh ne bi pogledal.

Aja, konec je pa zelo dober.
zmaga.gif

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
silent hill

7/10

narejen po igri s playstationa, zanimiv koncept, potencial, tudi kar dobro posneto, nakar se po polovici zgodba prelevi v ceneno B grozljivko/srhljivko.

zal, dalo bi se nardit vrhunsko zadevo

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
lars von trier: antikrist na Life festivalu včeraj, šoknaten film o zlu, angleški egiptolog je bil čist adijo (trava,alko ali pa kaj hujšega) 10/10
natasha arthy: fighter na Life festivalu danes, kulska zgodba kung fu muslimanske fajterke 7/10

majč

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
antikrist

ne morm podat ocene, nekako nisem razumel filma. bo treba se enkrat pogledat. saj priblizno stekam, sam nisem bil cist pri stvari in je slo dost mimo... Je pa explicit:)

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Čist hud film. Jaz vidim zgodbo zelo preprosto. Paru umre otrok, ženska-mati neznosno trpi ob izgubi in mož ji hoče pomagat, ker je psihoterapevt. Mati se čist izgubi v svoji doktorski disertaciji na temo zla in mučenja žensk v srednjem veku, kar ji s pomočjo moževih terapevtskih pristopov omogoči, da to postane njeno realno življenje in z izvajanjem zla hoče prekrit svojo bolečino. Mož jo na koncu odreši trpljenja tako, da jo zadavi in zažge na grmadi. Ljudje, ki pridejo v gozd in hodijo po travi, so pa prispodoba za njegovo rešitev vseh trpečih duš, ki se ne bojijo hodit po travi-ne bojijo pogledat resnici v oči in jih ne premaga zlo. To da lisica govori "kaos vlada", da so prizori krvavi ,srna ki napol skoti, so pa Larsove sanje in spet njegovo provociranje kolk šoka gledalci prenesemo.

majč

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
ja, saj priblizno nekako tako sem zastopil, ampak bo treba se enkrat pogledat, ker so se mi ocitno neki detajli izgubili (smsal vmes).

je pa na zacetku seks lepo posnet
grin1.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
za uspavanko je super, drugače pa brezvezn film.
čebela ti pa malo jupola uporabi, ker rezime celega filma gre mariskomu na živce, ki ga še ni gledal

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
2012 - sploh ne vem kaksno oceno bi dal, obupn film, polno napak in nekonsistentnosti... nekako stran vržene 2,5 uri

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
The Go-Getter, Flakes, Gigantic.

Vsi trije odlični. Je pasalo pogledat malo festivalskih filmov, predvsem The Go-Getter. Pogrešam takšne filme tudi v naših kinodvoranah, včasih jih je bilo več (oz. bi se moral peljat v LJ).

decva

Pripravnik
5. sep 2007
462
0
16
Almodovarjev - Broken Embraces 9/10
obvezno predhodno Women on the verge of a nervous breakdown 10/10 (kasneje v filmu vidiš zakaj)

Jerez

Pripravnik
27. jul 2007
561
0
16
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
2012 - sploh ne vem kaksno oceno bi dal, obupn film, polno napak in nekonsistentnosti... nekako stran vržene 2,5 uri

Saj je vseeno če je sranje od filma, itak bo konc sveta
grin1.gif

Flacco

Pripravnik
17. mar 2009
273
0
16
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Edini logični zaključek je ta za ostali svet, za ZDA je treba naredit vedno takega, da gredo vsi veseli domov, čeprav nima veze s poanto filma.

stupid-1.gif