Klasika: Kateri film ste gledali?

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Drag Me to Hell, ne rečem, da učinki niso slabi ampak vse ostalo pa je. Nekatere fore so take, da se lahko samo smejiš in druge pa že sam pogruntaš in na koncu prideš do tega, da je dobra komedija. Res, ne vem, čemu oznaka grozljivka . . .

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.719
113
rounders 9/10 Filmi z edwardom nortonom so mi bili vsi všeč

Große Mädchen Weinen Nicht 7/10 Za pogledat

Anvil The Story of Anvil 9/10 Zlo dober dokumentarec od rokerjev, ki se trudijo že 30 let uspeti.

Bruno 8/10 No dober je, pa če je bilo zrežirano ali ne.

mmc

Pripravnik
10. mar 2009
281
0
16
Citat:
Uporabnik pikapoka pravi:
The hangover - 8/10 (Glede na navdušenje sem po pravici povedano pričakovala več...je smeha polna hiša, vendar se mi ne zdi, da so "odkrili nafto"...)
Jaz bi mu dal 9/10 ker je ogromno novih in dobrih fint. O filmu nisem pred gledanjem nič bral ali gledal kakšnih trailerjev, samo delno sem spremljal tukajšnje navdušenje nad fimom.

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Lahko filmi za vroče dni
smile-1.gif

Adventureland (2009) - 7/10

Ghosts of Girlfriends Past (2009) - 7/10

Hannah Montana: The Movie (2009) - 5/10

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
The Last House on the Left 7/10 - o grozljivki ne duha ne sluha. Dober triler, malce je razvlečen na začetku. Določeni posnetki so precej podrobno prikazani, tak da pod 16 let res ni za gledat.

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
I love you, man - 7/10

Tudi meni je bil kar všeč film. Edino proti koncu so malo zapacali, sicer bi dal še boljšo oceno.

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
The Last House on the Left 7/10 - o grozljivki ne duha ne sluha. Dober triler, malce je razvlečen na začetku. Določeni posnetki so precej podrobno prikazani, tak da pod 16 let res ni za gledat.

Pa ne samo za pod 16 mislim, da je film ekstrem tudi za koga drugega.
evil.gif
Se pa strinjam z oceno.

The Uninvited 7/10
A Tale of Two Sisters 8/10

Prvi film (The Uninvited) naj bi bil ameriška adaptacija drugega filma, klasične in priznane korejske shrljivke. Najprej sem pogledal ameriško verzijo in mi je bila všeč, zato sem se lotil še originala. Meni sta bila všeč oba, ameriška različica je precej lahka, original pa kompleksen v katerga se moraš poglobit, da ti je vse jasno, četudi na primer prej pogledaš ameriško različico (ali pa ravno zatom, ker te potem ves čas nekaj zavaja...
grin1.gif
).

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.824
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik DrM007 pravi:
I love you, man - 7/10

Tudi meni je bil kar všeč film. Edino proti koncu so malo zapacali, sicer bi dal še boljšo oceno.

Res je. Je pa to pri večini takih filmov. Prva polovica filma bolj moška, druga polovica bolj ženska.
grin1.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Ice age 3D - 6/10

Upam da je bil to zadnji del te risanke, ker bi bil že čas da naredijo konec.
Meni se je res vleklo, najbolj me je pa motilo (kr nekej
grin1.gif
), ko sta bila ta velka dinozavra v enem kadru kot "gora" v primerjavi z junaki, takoj v drugem pa samo parkrat večja.

3D je bil pa super. Ti kosmati junaki so res izgledali kot pliškoti. Sem bil pa malo razočaran, ker sem bil prepričan, da bodo zraven tudi učinki. Če se že nekdo trudi naredit 3D film, bi pa ja še tiste učinke dodali no!

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
The Proposal 7,5/10

Ne morem verjet, da dajem tak visoko oceno romantični komediji, ampak je res dobra. Dobra igra Ryana Reynoldsa in Sandre Bullock (za svoja leta - vau!), zanimiva zgodba (OK, že na začetku se ve kako se bo končalo), kar nekaj smešnih for, tak da tudi tisti, ki boste v kino peljali svoje pupike, ne boste zraven umrli od dolgčasa.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik mmc pravi:
Citat:
Uporabnik pikapoka pravi:
The hangover - 8/10 (Glede na navdušenje sem po pravici povedano pričakovala več...je smeha polna hiša, vendar se mi ne zdi, da so "odkrili nafto"...)
Jaz bi mu dal 9/10 ker je ogromno novih in dobrih fint. O filmu nisem pred gledanjem nič bral ali gledal kakšnih trailerjev, samo delno sem spremljal tukajšnje navdušenje nad fimom.

Meni je ta film kot rokenrolla, recimo 7,5/10. Sem pričakoval več smeha in for glede na komentarje tukaj in drugje. Moje mnenje je, da če bi bili bolj smešni igralci bi bil film prav zakon
cool-1.gif

Pa da napišem še par ocen :

The wrestler - 5/10 - sicer kul drama samo se preveč vleče vse skupaj...

The HITMAN - 8/10 - taka ocena ker sem pač včasih nonstop to igrico igral, drugače bi mu dal oceno 4 ali5. Je površna zgodba, prenapihnjene fore, pa še izgleda reees low budget film, slabi efekti, nonstop drugi avto, mislim preveč očitnih napak v filmu.

APOCALYPTO - 8/10 - tukaj mi je všeč vse, mogoče malo preveč laufanja v filmu. Pol filma samo laufajo
smile-1.gif

shawsank redeption - 10/10

man on fire - 9/10 - na koncu mi je šlo kar na jok...

transporters 1 - 7/10 - taka ocena verjetno zaradi efektov, drugače itak otročji film...

Pa tako naprej
smile-1.gif