Klasika: Katere filme ste gledali? III

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.945
6.985
113
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
The Sunset Limited

http://www.imdb.com/title/tt1510938/

Same pohvale, seveda to ni mainstream film, tako tudi od človeka zahteva popolno koncentracijo, da se lahko sledi/razume vsem dialogom. Vse se dogaja v eni sobi, sta le dva igralca, dva karakterja in vse se vrti okoli njunih pogledov na življenje, torej vse kar je v filmu, je dialog. Ampak..je Super!

Imam načeloma rad takšne filme, ampak več kot pol ure nisem zdržal. Na živce mi je šlo neprestano obešanje črnega na vsako besedo.

Podaj mi kakšne naslove, razen men from earth, to sem že gledal
smile-1.gif

Anamarija

Pripravnik
23. jul 2007
799
0
16
38
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
The Dark Knight Rises (2012)

Res huda 8/10, več pa ne.

Podpis. Sicer čisto soliden, ampak za moj okus preveč nepotrebnega ameriškega patriotskega sranja in premalo Batmana.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Citat:
Ted 10/10 - komedija v nulo
grin1.gif
Ko sem včeraj prišel iz kina sem hitro še par delov Family Guya pogledal.

Zanimivo je bilo videt koliko 'igralcev' iz Family Guya je not - Alex Borstein, Ralph Garman, Mike Henry, Danny Smith, Mila Kunis...

Citat:
In kaj je tolk smešno?
Še za polovico Hangoverja ni.

Vse? 6 nas je šlo gledat in smo se vsi strinjali, da gre za eno najboljših komedij ever.

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Dark Knight Rises - 6/10: Prva ura še ok, potem pa toliko lukenj in nelogičnosti, da glava boli... Precej slabši kot Dark Knight.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Lajkam. Si imel kaj solzne oči? Lahko na ZS
grin1.gif
Jaz sem.

Edini stvar zaradi katerega mi je žal, da je Juga razpadla je basket.
Komur je košarka naj-šport in je imel priložnost spremljati Dražena&co., ob tem filmu ne more ostati ravnodušen.

Super film za nostalgične spomine - ampak potem se je treba zbuditi in živeti v sedanjosti.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.945
6.985
113
Citat:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Alo mojster, kdaj mi boš seznam filmov za ogled?
smile-1.gif

Kakšne? Nove? Stare? Drame? Komedije?

Citat:

Imam načeloma rad takšne filme, ampak več kot pol ure nisem zdržal. Na živce mi je šlo neprestano obešanje črnega na vsako besedo.

To je bila tvoja replika na The Sunset Limited...tako da filme, ki so podobni temu, tako kot recimo Man from Earth.

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
12 Angry Men, Waking Life.

Mogoče bi sem uvrstil še Jacob's Ladder, Punishment Park. In znanstveno-fantastična The Fountain in The Moon.

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.235
2.831
113
Lublana
Obišči stran
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
in najbolj me je presenetlo, da to ni samo amerika ampak je v 95% tudi že pri nas tole, konstantno poneumljanje na vseh medijih itd.

Ha ha! In to si ugotovil šele po ogledu ameriškega filma?? Ni kaj dobro jim gre.

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
Citat:
Dark Knight Rises - 6/10: Prva ura še ok, potem pa toliko lukenj in nelogičnosti, da glava boli... Precej slabši kot Dark Knight.

se strinjam, mogoče bi vseeno dal 7ko, čeprav tolk neskladnosti potem after da tudi več ni bilo užitka.
je pa popestril predstavo en, ki smrčal in to tak glasno, da smo skoraj crknili od smeha vmes.
bonk.gif