Klasika: Katere filme ste gledali? III

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.562
10.777
113
god bless america.-..precej lukenj ampak vseeno zelo dobra refleksija družbe, in najbolj me je presenetlo, da to ni samo amerika ampak je v 95% tudi že pri nas tole, konstantno poneumljanje na vseh medijih itd.

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
Citat:
Uporabnik noker pravi:
Pie? American pie? al je to kaj tretjega ?

American pie 8
wink-1.gif

http://en.wikipedia.org/wiki/American_Pie_%28series%29

Aha, včeraj gledal. Res je American Reunion (brez pie, my mistejk) ... ocena ... 7/10

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Salmon Fishing in Yemen - 8/10: Lepo pogledat za spremembo v naših kinih film, ki ne vsebuje robotov, ki se streljajo v vesolju (ali kaj podobnega).

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.945
6.985
113
The Sunset Limited

http://www.imdb.com/title/tt1510938/

Same pohvale, seveda to ni mainstream film, tako tudi od človeka zahteva popolno koncentracijo, da se lahko sledi/razume vsem dialogom. Vse se dogaja v eni sobi, sta le dva igralca, dva karakterja in vse se vrti okoli njunih pogledov na življenje, torej vse kar je v filmu, je dialog. Ampak..je Super!

mistique

Guru
16. jun 2009
13.774
1.589
113
Emona / Carnium
Machine gun preacher - 6/10: Določene zadeve precej za lase privlečene. Najbolj zanimivo je to, da gre za resnično osebo in zgodbo, ki je verjetno bolj zanimiva od samega filma.

Carnage - 7,5/10: Kratek prikaz osnovnega problema, zakaj ljudje ne znamo živeti. Ker drug drugega ne želimo razumeti.

The Descendants - 7/10: Pridiga z začetka filma je bila morda malo pretirana. Očetova pot skozi film pa je kar zanimiva. Tudi odrezal se je zelo dobro
grin1.gif

Extremely loud & incredibly close - 8/10: Vsekakor se nisem mogel otresti občutka, da je režiser na izjemno patetičen način poskušal prikazati posledice 9/11 napada na WTC. Sicer pa dober film. Na trenutke se malo vleče.

Hugo - 7,5/10: Fantazijski film (tako kot knjiga).

The grey - 6/10: Film rešuje Liam Neeson, ki je meni top igralec. Sicer pa film ni nič posebnega.

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
The Sunset Limited

http://www.imdb.com/title/tt1510938/

Same pohvale, seveda to ni mainstream film, tako tudi od človeka zahteva popolno koncentracijo, da se lahko sledi/razume vsem dialogom. Vse se dogaja v eni sobi, sta le dva igralca, dva karakterja in vse se vrti okoli njunih pogledov na življenje, torej vse kar je v filmu, je dialog. Ampak..je Super!

Imam načeloma rad takšne filme, ampak več kot pol ure nisem zdržal. Na živce mi je šlo neprestano obešanje črnega na vsako besedo.

fittipaldi00

Pripravnik
10. sep 2007
381
11
18
Pohvahe RTV Slovenije za včerajšnji večerni izbor filma. Žal sem začetek zamudil, a preostanek filma me je navdušil. Gre za indinjski film "Tahan, deček z bombo" ( imdb ).

Moja ocena : 8,0

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Ted 10/10 - komedija v nulo
grin1.gif
Ko sem včeraj prišel iz kina sem hitro še par delov Family Guya pogledal.

Zanimivo je bilo videt koliko 'igralcev' iz Family Guya je not - Alex Borstein, Ralph Garman, Mike Henry, Danny Smith, Mila Kunis...

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Ted 10/10 - komedija v nulo
grin1.gif
Ko sem včeraj prišel iz kina sem hitro še par delov Family Guya pogledal.

Zanimivo je bilo videt koliko 'igralcev' iz Family Guya je not - Alex Borstein, Ralph Garman, Mike Henry, Danny Smith, Mila Kunis...

In kaj je tolk smešno? Še za polovico Hangoverja ni.

fittipaldi00

Pripravnik
10. sep 2007
381
11
18
Štirje levi : imdb

Sicer že malo naveličana tematika o samomorilskih teroristih, ampak vseeno dobra črna komedija.

Ocena : 7,5

Nazadnje urejeno: