Klasika: Katere filme ste gledali? III

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Mene pa je bolj pozitivno presenetil (ravno prišel iz kina) in dam 7/10. Pravzaprav en boljših akcijsko/ZF filmov zadnjih dveh let.

So pa še vedno tiste klasične holivudske finte, ko na glavnega junaka strelja 30 strojnic in ga nihče ne zadane, sam pa s pištolo ubije 5
tongue-1.gif

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Zelo težko primerjat, ker je 22 let vmes. Sama zgodba je precej podobna (ne gre sicer na Mars ampak gre za boj med Veliko Britanijo in Avstralijo), glede uporabe efektov pa kot bi primerjal King Konga iz leta 1933 in novega Transformerja
grin1.gif

Meni je bil sicer tale bolj všeč iz razloga ker Arnija nikakor ne prenesem s štajersko amerikanščino. Všeč so mi edino Terminatorji, ker je večinoma tiho
wink-1.gif

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
Get the gringo 6/10
Battleship 7/10
Chronicle 5/10
The Dark Knight rises 5/10
Hunger Games 6/10
Man on the ledge 7/10
American Reunion 7/10
The Amazing Spider-Man 7/10
21 Jump street 5/10
The Grey 6/10
Machine gun preacher 4/10
Prometheus 7/10

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Pa ne mi rečt da si spet gledal isti film na isti dan kot jaz...

Jaz bi dal prej 7/10, pa še to na račun Čak Norisa.

Valda
smile-1.gif

Men je bil za 9.
aplauz.gif

Kar me je zares zmotlo je: slaba igra van dama-slabi dialogi , pa pristajanje v rudnik z letalom
bonk.gif

Drugi tedn pa Bourne?
evil.gif

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
Drugi tedn pa Bourne?
evil.gif

Goddamn, pa še res je. Ne vem edino če bomo šli v pon ali tor, odvisno kateri kino nam bo bolj pasal.

Jupol:
Glede Arnija se strinjam, vsaj frizuro nebi rabil met vso štrlečo, ker res zgleda ko nek deda iz doma za ostarele, ki je pobegnil ven
tongue-1.gif

Glede motečih stvari pa seveda vse klasične, ko na ''good guya'' streljajo 4 mitraljezi, on pa jih vse pobije s pištolo. Ampak ok, tak je v 99% akcijskih filmov, v tem filmu je pa verjetno še namenoma pretiravano.

Zmagovalna izjava filma: ''Ne, ti si se že prevečkrat vrnil''
hysterical-1.gif

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
Drugi tedn pa Bourne?
evil.gif

Goddamn, pa še res je. Ne vem edino če bomo šli v pon ali tor, odvisno kateri kino nam bo bolj pasal.

Zmagovalna izjava filma: ''Ne, ti si se že prevečkrat vrnil''
hysterical-1.gif

Citat:
Almost as if he was taking this as a challenge, Arnold reminds everyone that he’s the King of One Liners, dropping an “I’ll be back” one time too many for Willis, who shoots back a “You’ve been back too many times already. It’s my turn,” and when he runs off, Schwarzenegger says, “Yippy Ki Yay,” stealing one of Willis’ famous line. He even comments on all the dramatic reappearances after Norris saves him and Willis by asking, “Who’s next, Rambo?”

Rambo je praktično že not , kot tudi terminator, ja
confused-1.gif

Jap, ali pon ali torek. Odvisno od ure.Včeraj pa je blo preveč, da bi čakal do dans
evil.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
The Immaginarium of Doctor Parnassus ocena? hm ...

je pa to zadnji film,v katerem je igral Heath Ledger (zaradi njegove smrti se sredi filma v njegovi vlogi pojavijo Johhny Deep, Jude Law in Colin Farell.

Aja, ocena ...imaginarnih 6 od 10.

Mislim, da ne bi priporočil ogleda ...

Nazadnje urejeno:

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Še tegale sem pozabil The Cabin in the woods

Kje taka ocena, nimam pojma. Definitivno max. 6 / 10, pa še to nekje do 2/3 filma, pol pa se zgodbi čist utrga ... mislm, ej, ... overall 4 / 10. Pa čist nč več ... fakof.

Isto ne priporočam ogleda, škoda 90 minut ...

EDIT: zadnji trije ogledani filmi so mi vzeli 5 ur lajfa, naj se to ne zgodi tudi vam ...

Nazadnje urejeno: